Ολυμπιακός: H πρώτη ομάδα στη Ελλάδα που «ανέβηκε» στην πλατφόρμα TikTok

Ολυμπιακός: H πρώτη ομάδα στη Ελλάδα που «ανέβηκε» στην πλατφόρμα TikTok

Ο Ολυμπιακός έγινε η πρώτη ομάδα στη χώρα που «ανέβηκε» στην πλατφόρμα TikTok με επίσημο λογαριασμό.

Οι Πειραιώτες έγιναν η πρώτη εν Ελλάδαι που «ανέβηκε» στην πλατφόρμα TikTok με επίσημο λογαριασμό. Πρόκειται για μία εφαρμογή βίντεο με 680 εκ. ενεργούς χρήστες τον μήνα παγκοσμίως.

Ομάδες ευρωπαϊκά μεγαθήρια όπως οι Ρεάλ Μαδρίτης, Ιντερ, Ντόρτμουντ, Ρόμα, Μάντσεστερ Σίτι, Μπάγερν, Λίβερπουλ και Μπαρτσελόνα έχουν verified account στη συγκεκριμένη πλατφόρμα.

Το TikTok είναι εφαρμογή για iOS και Android, η οποία επιτρέπει την δημιουργία και κοινοποίηση μικρών κωμικών και μη βίντεο. Η εφαρμογή δημιουργήθηκε το 2017 από την ByteDance, για αγορές εκτός της Κίνας. Η εφαρμογή επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργήσουν μουσική και βίντεο σύντομης διαρκείας και χρησιμοποιείται από εκατομμύρια άτομα στην Ασία, τις Ηνωμένες Πολιτείες και άλλες χώρες του κόσμου.

Το 2018, η εφαρμογή απέκτησε σημαντική δημοτικότητα. Για τον Οκτώβριο του 2018, στις ΗΠΑ η εφαρμογή TikTok είχε τον μεγαλύτερο αριθμό λήψεων από οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή.Το 2019 είναι διαθέσιμο σε πάνω από 150 αγορές και 75 γλώσσες. Τον Φεβρουάριο του 2019, οι εγκαταστάσεις των TikTok και Douyin ξεπέρασαν το ένα δισεκατομμύριο σε παγκόσμιο επίπεδο, εξαιρουμένων των εγκαταστάσεων της εφαρμογής σε συσκευές Android στην Κίνα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ