Ντι Μάρτζιο: «Μιλάει με Πανούτσι ο Άρης»

Ντι Μάρτζιο: «Μιλάει με Πανούτσι ο Άρης»

Ο Άρης βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον Κριστιάν Πανούτσι προκειμένου να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας, σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο, Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο.

Ο Άρης συνεχίζει να βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή και το τελευταίο όνομα που έρχεται στο προσκήνιο και συνδέεται με τους «κίτρινους» είναι αυτό του Κριστιάν Πανούτσι.

Όπως αναφέρει ο έγκυρος Ιταλός δημοσιογράφος Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο, οι Θεσσαλονικείς βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με τον πρώην τεχνικό της εθνικής Αλβανίας.

Μάλιστα τονίζεται πως έχει επιτευχθεί ήδη συμφωνία στο οικονομικό κομμάτι και εκείνο που εκκρεμεί είναι να διευθετηθεί είναι ο αριθμός των συνεργατών που θα έχει ο Ιταλός κόουτς στους «κίτρινους».

Ο Πανούτσι πέρασε από σπουδαίες ομάδες ως ποδοσφαιριστής, ανάμεσα στις οποίες οι Ρεάλ Μαδρίτης, η Μίλαν, η Ιντερ, η Τσέλσι, η Μονακό και η Ρόμα. Με τη φανέλα της τελευταίας, μάλιστα, αγωνίστηκε ως αντίπαλος του Άρη το 2005 για το κύπελλο ΟΥΕΦΑ.

Ξεκίνησε τη προπονητική του καριέρα ως μέλος του τεχνικού τιμ της εθνικής ομάδας της Ιταλίας ,στη συνέχεια κάθισε στον πάγκο της Λιβόρνο και της Τερνάνα και τα τελευταία δύο χρόνια ήταν προπονητής της εθνικής ομάδας της Αλβανίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ