ΑΕΚ: Τελευταία ήττα στην επαρχία ήταν η περσινή από τον Παναιτωλικό!

ΑΕΚ: Τελευταία ήττα στην επαρχία ήταν η περσινή από τον Παναιτωλικό!

Εννιά ματς σε πρωτάθλημα και κύπελλο χωρίς ήττα στην επαρχία μετράει η ΑΕΚ από το περσινό 2-1 με το οποίο είχε επικρατήσει ο Παναιτωλικός για τον πρώτο γύρο της Super League.

Ένα εντυπωσιακό στατιστικό κατέγραψε η Super League στην επίσημη ιστοσελίδα της. Εννιά ματς χωρίς ήττα σε πρωτάθλημα και κύπελλο στην επαρχία μετράει η ΑΕΚ μετά τη νίκη του Παναιτωλικού με 2-1 την περσινή σεζόν, για τον πρώτο γύρο.

Έκτοτε η Ένωση μετράει έξι νίκες και τρεις ισοπαλίες και σήμερα θέλει τη νίκη για να διατηρηθεί κοντά στην κορυφή της βαθμολογίας.

Αναλυτικά:

«Η τρίτη ήττα του Παναιτωλικού στο Ηράκλειο ήλθε σε ένα παιχνίδι όπου για μια ώρα και πλέον έπαιξε με δέκα παίκτες.

Το Αγρίνιο επισκέπτεται η ΑΕΚ, που μετά την ήττα της πρεμιέρας από την Ξάνθη, έκανε δύο νίκες με το Νίκο Κωστένογλου στον πάγκο και αισιοδοξεί. Μάλιστα αν νικήσει θα είναι η πρώτη φορά μετά από 12 χρόνια, που θα ξεκινήσει με δύο «διπλά» εκτός έδρας. Το 2007 ήταν η τελευταία και μάλιστα έκανε τέσσερις νίκες στα ισάριθμα πρώτα εκτός έδρας.

Η τελευταία φορά που πήγε η ΑΕΚ στο Αγρίνιο ήταν τον περασμένο Νοέμβρη, όταν και έχασε από τον Παναιτωλικό με 2-1. Από τότε η ΑΕΚ έχει κάνει άλλη ήττα σε έδρα ομάδας της περιφέρειας για Κύπελλο και πρωτάθλημα. Σε εννέα αγώνες έχει έξι νίκες και τρεις ισοπαλίες.

Ο Παναιτωλικός νίκησε την ΑΕΚ τον περασμένο Νοέμβριο, φτάνοντας τις τρεις νίκες στα τέσσερα τελευταία που την υποδέχτηκε. Μόνο το 2018, τη χρονιά που πήρε τον τίτλο νίκησε η ΑΕΚ. Δεν έχουν ισοπαλία στο Αγρίνιο σε εννέα παιχνίδια, επτά για το πρωτάθλημα και δύο για το Κύπελλο. Ενώ ανεξάρτητα έδρας υπάρχει μια το 2107 σε 19 αγώνες.

Η ΑΕΚ στηρίζεται πλέον στην εξαιρετική κατάσταση του Μάρκο Λιβάγια, που με τέσσερα γκολ και δύο ασίστ στα επτά παιχνίδια που έχει παίξει, έχει βοηθήσει την ομάδα του καθοριστικά. Ο Κροάτης έχει φτάσει πλέον 40 αθροιστικά γκολ και ασίστ με την ΑΕΚ σε 87 παιχνίδια που έχει φορέσει τη φανέλα της.

Η ιστορία
Νίκες Παναιτωλικού: 3
Ισοπαλίες: 1
Νίκες ΑΕΚ: 10

Με γηπεδούχο τον Παναιτωλικό
Νίκες Παναιτωλικού: 3
Ισοπαλίες: 0
Νίκες ΑΕΚ: 4

Πέρσι
24.11.2018: Παναιτωλικός – ΑΕΚ 2-1
(26’ σουτ Καμαρά, 51’ κεφαλιά Καμαρά – 76’ κεφαλιά Αντρέ Σιμόες)»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ