Η αποστολή του Ολυμπιακού για το ντέρμπι στο ΟΑΚΑ (pic)

Η αποστολή του Ολυμπιακού για το ντέρμπι στο ΟΑΚΑ (pic)

Οι Ερυθρόλευκοι ολοκλήρωσαν χωρίς απρόοπτα την προετοιμασία τους για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ – Αναλυτικά οι επιλογές του Πέδρο Μαρτίνς.

Πανέτοιμος για το μεγάλο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ (22/9, 20:30), για την 4η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας 1 είναι ο Ολυμπιακός.

Οι Ερυθρόλευκοι λίγες ημέρες μετά το 2-2 με την Τότεναμ για τους ομίλους του Champions League, θέλουν να πάρουν τη νίκη απέναντι στον αιώνιο αντίπαλό τους και να κάνουν το 4 στα 4 στο φετινό πρωτάθλημα. Οι Πειραιώτες το Σάββατο προπονήθηκαν στο Ρέντη και στη συνέχεια ο Πέδρο Μαρτίνς ανακοίνωσε την αποστολή για το παιχνίδι με τους Πράσινους.

Σε αυτή δεν βρίσκεται ο Παπέ Αμπού Σισέ, ο οποίος μεσοβδόμαδα νοσηλεύτηκε με λοίμωξη αναπνευστικού, αλλά και ο Πορτογάλος μπακ, Μπρούνο Γκασπάρ. Αντίθετα, συμπεριελήφθησαν κανονικά στην αποστολή οι Μπενζιά και Λοβέρα, αλλά και ο Σενεγαλέζος σέντερ μπακ, Ουσεϊνού Μπα.

Συγκεκριμένα, στην 23άδα βρίσκονται οι: Σα, Αλέν, Καραργύρης, Ελαμπντελαουί, Κούτρης, Μπα, Μεριά, Σεμέδο, Τοροσίδης, Τσιμίκας, Παπαδόπουλος, Γκιγιέρμε, Μπενζιά, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Ποντένσε, Ραντζέλοβιτς, Λοβέρα, Μασούρας, Σουντανί, Βαλμπουενά, Ελ Αραμπί, Γκερέρο.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ