Μεριά: «Συνεργαζόμαστε άψογα με τον Σεμέδο, πρέπει να είμαστε τέλειοι για να κερδίσουμε»

Μεριά: «Συνεργαζόμαστε άψογα με τον Σεμέδο, πρέπει να είμαστε τέλειοι για να κερδίσουμε»

Δηλώσεις έκανε ο Γιασίν Μεριά ενόψει του σημερινού ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, χαρακτηρίζοντας το ματς αρκετά δύσκολο.

Ο Γιασίν Μεριά έκανε δηλώσεις στην κάμερα της NOVA ενόψει του ματς με τον Παναθηναϊκό, ενώ αναφέρθηκε στην συνεργασία με τον Σεμέδο του αλλά και στην ισοπαλία απέναντι στην Τότεναμ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιασίν Μεριά:

Το ματς με την Τότεναμ ήταν αυτό με την υψηλότερη ένταση στην καριέρα σου;

«Δεν ήταν το πιο έντονο ματς της καριέρας μου αυτό με την Τότεναμ γιατί έρχομαι από το Κύπελλο Εθνών Αφρικής με πολύ πιο σκληρά και έντονα ματς. Ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμένα και την ομάδα μας. Ήταν το πρώτο μου ματς στο Τσάμπιονς Λιγκ και κύλισε πολύ όμορφα και σημαντικά».

Πόσο εύκολα μπορείτε να αλλάξετε τον ρυθμό από ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι σε ένα του ελληνικού πρωταθλήματος;

«Ήταν ένα πολύ σπουδαίο παιχνίδι αυτό με την Τότεναμ αλλά τώρα πρέπει να το ξεχάσουμε. Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι τελείως διαφορετικό και πρέπει να συγκεντρωθούμε στο ματς με τον Παναθηναϊκό. Περιμένουμε ένα δύσκολο ματς. Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι απέναντι σε μια ομάδα 100% έτοιμη. Θα πρέπει να είμαστε σε τέλεια κατάσταση για να κερδίσουμε και να παραμείνουμε στην κορυφή, καθώς το πρωτάθλημα είναι μακρύ και θέλουμε να το κατακτήσουμε».

Η κακή κατάσταση του Παναθηναϊκού, είναι επικίνδυνη για εσάς;

«Θα πρέπει να είμαστε απόλυτα έτοιμοι. Είναι ένας μεγάλος σύλλογος με ποιοτικούς παίκτες. Δεν θα είναι εύκολο το ματς καθώς οι θεατές θα προσπαθήσουν να μας επηρεάσουν, όμως θα πρέπει να είμαστε απόλυτα έτοιμοι».

Από τον Χάρι Κέιν στον Φεντερίκο Μακέντα. Ποιες είναι οι αρετές του επιθετικού του «τριφυλλιού»;

«Προφανώς πρόκειται για έναν μεγάλο επιθετικό καθώς έχει περάσει από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Πρέπει να τα ξεχάσουμε όλα αυτά και να είμαστε συγκεντρωμένοι, γιατί πρόκειται για έναν εξαιρετικό επιθετικό. Θέλουμε να κερδίσουμε».

Ποια στοιχεία έχει προσθέσει ο Ρούμπεν Σεμέδο στην ομάδα και στην αμυντική λειτουργία;

«Δουλεύουμε πολύ καλά μαζί και έχουμε συνδυασμούς, ενώ συνεργαζόμαστε άψογα. Τόσο στην προπόνηση, όσο και στους αγώνες. Έχουμε ένα εξαιρετικό δίδυμο με άψογη συνεργασία. Ο ένας στηρίζει τον άλλο και ο ένας μαθαίνει από τον άλλο. Είμαστε έτοιμοι για τον αυριανό αγώνα, μέσα από τη συνεργασία μας έρχονται τα καλά αποτελέσματα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ