Ραγδαίες εξελίξεις: Τρίζει η καρέκλα του Αμπελ Φερέιρα στον ΠΑΟΚ

Ραγδαίες εξελίξεις: Τρίζει η καρέκλα του Αμπελ Φερέιρα στον ΠΑΟΚ

Εντονη δυσαρέσκεια Σαββίδη για την εικόνα του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι με τον Αρη και έντονη φημολογία για απομάκρυνση του Αμπελ Φερέιρα. Οργή στη Θεσσαλονίκη για τις επιλογές του και τον τρόπο που παίζει ο ΠΑΟΚ.

Όταν ο Ραζβάν Λουτσέσκου αποφάσισε να αποχωρήσει από τον ΠΑΟΚ, διαφωνώντας με τη μεταγραφική πολιτική του Δικεφάλου και με τις επιλογές της διοίκησης, ο Δικέφαλος επένδυσε τα 2.000.000 που πήρε από τη… μεταγραφή του Ρουμάνου τεχνικού στην πρόσληψη του Αμπελ Φερέιρα και το «σπάσιμο» του συμβολαίου του με την Μπράγκα. Ωστόσο όλα δείχνουν ότι μόλις λίγους μήνες μετά τη συμφωνία, ο Πορτογάλος τεχνικός είναι πιο κοντά από ποτέ στην αποχώρηση!

Η… τυχερή ισοπαλία με τον Αρη μέσα στην Τούμπα, αποτέλεσμα που επιτεύχθηκε στο 7ο λεπτό των καθυστερήσεων, φαίνεται ότι ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για τον τεχνικό του Δικεφάλου. Με τον Ιβάν Σαββίδη και τα μέλη της διοίκησης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ να εμφανίζονται εξοργισμένα, όχι μόνο για το αποτέλεσμα, αλλά κυρίως για το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ εδώ και καιρό δεν παίζει καλό ποδόσφαιρο και… δίνει δικαιώματα.

Είναι προφανές πως μια ισοπαλία δεν αποτελεί καταστροφή, ειδικά σε ένα πρωτάθλημα 36 αγωνιστικών (με τα πλέι οφ). Ωστόσο ο Φερέιρα βρίσκεται στον πάγκο του ΠΑΟΚ ήδη τρεις μήνες και η εικόνα δεν έχει βελτιωθεί. Και όχι μόνο αυτό. Ο Δικέφαλος έχασε την πρόκριση στους ομίλους του Champions League (σ.σ. να στάθηκε εξαιρετικά απέναντι στον Αγιαξ), αλλά παράλληλα έμεινε και εντελώς εκτός Ευρώπης από τη Σλόβαν Μπρατισλάβας. Ενας αποκλεισμός που πόνεσε πάρα πολύ τον οργανισμό ΠΑΟΚ. Οχι μόνο επικοινωνιακά, αλλά και ουσιαστικά. Διότι ο σύλλογος υπέστη μεγάλη οικονομική ζημιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Ιβάν Σαββίδης θα έχει σύσκεψη με τους συνεργάτες του, με σκοπό να αλλάξει η κατάσταση. Ο ΠΑΟΚ δεν έχασε τίποτε από μία ισοπαλία, ακόμη και στην Τούμπα. Αλλά η εικόνα είναι που προβληματίζει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ