Μάτος: «Ο Άρης συνηθίζει να διακόπτει το παιχνίδι, γιατί δεν μπορεί να αντεπεξέλθει»

Μάτος: «Ο Άρης συνηθίζει να διακόπτει το παιχνίδι, γιατί δεν μπορεί να αντεπεξέλθει»

Ο Λέο Μάτος ήταν καυστικός στις δηλώσεις του μετά την ισοπαλία (2-2) με τον Άρη, τονίζοντας ότι οι «κίτρινοι» συνηθίζουν να διακόπτουν τα παιχνίδια, όταν δυσκολεύονται εναντίον τους.

Ο ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 2-2 με τον Άρη στην Τούμπα, κάνοντας την πρώτη απώλεια βαθμών στη φετινή Super League 1.

Μετά την ισοπαλία στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, ο σκόρερ του «δικεφάλου», Λέο Μάτος, σκόρερ του ενός από τα δύο τέρματα για την ομάδα του Αμπέλ Φερέιρα, ανέφερε τα εξής στο PAOK TV:

Για το ότι έβαλε δύο γκολ αλλά μέτρησε το ένα: «Έβαλα δύο γκολ, μέτρησαν το ένα αλλά δεν ξέρω αν ήταν οφσάιντ το δεύτερο».

Για τις πολλές διακοπές στο παιχνίδι: «Αυτή η ομάδα συνηθίζεται να διακόπτει το παιχνίδι γιατί δεν μπορεί να αντεπεξέλθει στο δικό μας παιχνίδι.

Δεν θα κάτσουμε να μείνουμε σε αυτό δεν θα βρούμε δικαιολογίες το αποτέλεσμα δεν ήταν καλό αλλά είμαι ευχαριστημένος με την απόδοση των συμπαικτών μου γιατί προσπαθήσαμε. Έχουμε σημαντικό παιχνίδι μπροστά μας με την ΑΕΚ και θα επικεντρωθούμε σε αυτό».

Για το αν θα στοιχίσει η απώλεια αυτών των δύο βαθμών: «Έχουμε χρόνο και ο δρόμος είναι μακρύς ακόμα μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, όλοι θέλαμε να πάρουμε και αυτούς τους δύο βαθμούς αλλά δεν θα μείνουμε σε αυτό, θα κοιτάξουμε μπροστά να κοιτάξουμε πως μπορούμε να βελτιωθούμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ