Κρέσπο: Λογικό να θέλουν όλοι να σπάσουν το αήττητό μας, πάμε για τη νίκη με την ΑΕΚ»

Κρέσπο: Λογικό να θέλουν όλοι να σπάσουν το αήττητό μας, πάμε για τη νίκη με την ΑΕΚ»

Ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο ανέφερε μετά το τέλος του ματς με τον Άρη, ότι ο ΠΑΟΚ άξιζε περισσότερα από την ισοπαλία στο παιχνίδι και ότι είναι λογικό όλες οι ομάδες να θέλουν να σπάσουν το αήττητο του ΠΑΟΚ εντός συνόρων, το οποίο κρατάει εδώ και πάρα πολύ καιρό.

Ο Μίσιτς έδωσε στο 90+7′ τον βαθμό της ισοπαλίας στον ΠΑΟΚ, στο ντέρμπι της Τούμπας κόντρα στον Άρη.

Ο Μιγκέλ Άνχελ Κρέσπο μετά το τέλος του αγώνα δήλωσε πως η ομάδα του άξιζε περισσότερα πράγματα από το ματς, αλλά θα πρέπει να τους προβληματίσει το γεγονός ότι δέχονται σε κάθε ματς γκολ.

Επίσης, ο Ισπανός αμυντικός δήλωσε πως πρέπει να αφήσουν στην άκρη το ματς με τον Άρη και να κοιτάξουν το επικείμενο ματς με την ΑΕΚ.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Κρέσπο:

Για το ματς: «Ήταν ένα παιχνίδι περίεργο, δεχτήκαμε ένα γκολ καταφέραμε να αντιδράσουμε άμεσα και να ισοφαρίσουμε, παίξαμε πολύ πιεστικά, στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι, δεχθήκαμε ένα γκολ κόντρα στη ροή του αγώνα. Πήραμε τελικά τον βαθμό της ισοπαλίας αλλά σίγουρα ήταν ένα παιχνίδι που αξίζαμε να πάρουμε πιο πολλά».

Για το γρήγορο γκολ που δέχθηκε ο ΠΑΟΚ: «Μας προβληματίζει το ότι δεχόμαστε γκολ αλλά από την άλλη ο αντίπαλος έκανε ελάχιστες ευκαιρίες και σκόραρε. Ίσως είμαστε και άτυχοι αλλά πρέπει να δουλέψουμε σκληρά για να το διορθώσουμε και να γίνει σίγουρα μια αλλαγή πάνω σε αυτό το θέμα».

Για το ότι παίζουν επιθετικό ποδόσφαιρο: «Σίγουρα σαν σύλλογος ο ΠΑΟΚ πρέπει να παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο, απλά θα πρέπει να αλλάζουμε τη φιλοσοφία μας κατά περιπτώσεις και να προστατεύουμε λίγο περισσότερο την άμυνα μας».

Για το ματς κόντρα στην ΑΕΚ: «Από πέρσι διατηρούμε αυτό το αήττητο σερί και όπως είναι λογικό όλοι θέλουν να μας νικήσουν, τα παιχνίδια με εμάς είναι σαν τελικοί για αυτούς. Εμείς θα τα αφήσουμε όλα στην άκρη και πάμε με καθαρό μυαλό για να διεκδικήσουμε το καλύτερο δυνατό και από αυτό το παιχνίδι, δηλαδή τη νίκη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ