Μπακάκης: «Νίκη ψυχολογίας, είμαστε ομάδα με αρχή και τέλος»

Μπακάκης: «Νίκη ψυχολογίας, είμαστε ομάδα με αρχή και τέλος»

Ο μπακ της ΑΕΚ τόνισε ότι η νίκη στο Αγρίνιο θα βοηθήσει ψυχολογικά τους Κιτρινόμαυρους ενόψει του ντέρμπι που ακολουθεί με τον ΠΑΟΚ.

Η ΑΕΚ έφυγε με το διπλό από την έδρα του Παναιτωλικού (0-1) και σε συνδυασμό με τις ισοπαλίες στα ντέρμπι ΠΑΟΚ-Αρης και Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός μείωσε στον έναν βαθμό τη διαφορά από την κορυφή.

Ο Μιχάλης Μπακάκης στις δηλώσεις που έκανε στην κρατική τηλεόραση, τόνισε ότι η νίκη στο Αγρίνιο θα βοηθήσει πολύ ψυχολογικά τους Κιτρινόμαυρους, οι οποίοι απέναντι στον Παναιτωλικό έδειξαν πως είναι μία ομάδα με αρχή και τέλος μέσα στο γήπεδο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μιχάλη Μπακάκη στην ΕΡΤ

«Την είχαμε ανάγκη αυτή τη νίκη, που ήταν νίκη ψυχολογίας γιατί έχουμε μπροστά μας πλέον και το δυνατό ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και πρέπει να πάμε καλά ψυχολογικά. Σίγουρα την χάρηκε και ο κόσμος αυτή τη νίκη και δείξαμε πως είμαστε ομάδα με αρχή και τέλος στο γήπεδο. Δεν παίξαμε τόσο καλά, αλλά πήραμε τη νίκη και ελπίζω η συνέχεια να είναι ακόμα καλύτερη».

Για την απόφαση των ποδοσφαιριστών της Super League 1, μετά από σχετική πρωτοβουλία του ΠΣΑΠ, να διαμαρτυρηθούν για τους ανασφάλιστους συναδέλφους τους στις μικρότερες κατηγορίας, μέσω συμβολικής αποχής στο πρώτο λεπτό των χθεσινών και αποψινών αναμετρήσεων: «Είδατε και εσείς πως δεν παίξαμε για ένα λεπτό. Με αυτόν τον τρόπο δείξαμε την αλληλεγγύη μας στους ποδοσφαιριστές των χαμηλότερων κατηγοριών. Έχουμε περάσει και εμείς από εκεί και ξέρουμε πως είναι δύσκολα. Δεν είναι δυνατόν ποδοσφαιριστές και άνθρωποι με οικογένεια να είναι ανασφάλιστοι. Σαν παίκτης της Εθνικής ομάδας και της ΑΕΚ θέλω να διορθωθεί αυτή η κατάσταση και ελπίζω να γίνουν άμεσα τα απαραίτητα μέτρα για να υπάρξει ασφάλιση σε όλους τους ποδοσφαιριστές».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ