Νταμπίζας στους παίκτες: «Μαζί και στα σκ@@@ και στα καλά»

Νταμπίζας στους παίκτες: «Μαζί και στα σκ@@@ και στα καλά»

Το μήνυμα του Νίκου Νταμπίζα στους παίκτες του Παναθηναϊκού αμέσως μετά το ματς με τον Ολυμπιακό.

Μετά από μια πάρα πολύ δύσκολη εβδομάδα και τα όσα ακολούθησαν της βαριάς ήττας από τον Άρη στο «Βικελίδης», ο Παναθηναϊκός εμφανίστηκε βελτιωμένος στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και πήρε την ισοπαλία με 1-1 στο φινάλε. Στο «στρατόπεδο» των «πράσινων» φυσικά δεν πανηγυρίζουν για το «Χ» όμως δεδομένων των συνθηκών υπάρχει μεγάλη ικανοποίηση κυρίως για την εμφάνιση της ομάδας.

Κάτι που αποτυπώθηκε και από όσα είπε ο Νίκος Νταμπίζας στα αποδυτήρια μετά το τέλος του παιχνιδιού. Ο τεχνικός διευθυντής του «τριφυλλιού» αφού συνεχάρη τους παίκτες έστειλε μήνυμα ενότητας τονίζοντας πως όλοι είναι μαζί τόσο στα καλά όσο και στα άσχημα.

«Συγχαρητήρια για την προσπάθεια και τη μαχητικότητα. Είμαστε όλοι μαζί θα στ@τ@, είμαστε όλοι μαζί και στα θετικά. Συνεχίζουμε με τον τρόπο αυτό όλοι ενωμένοι να βγάλουμε την ομάδα από το τέλμα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Νταμπίζας και πλέον μένει να δούμε αν ο Παναθηναϊκός εμφανίσει αυτό το διαφορετικό του πρόσωπο και στα επόμενα παιχνίδια ώστε να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ