Ευχάριστα νέα: Εκτός κινδύνου ο οπαδός της ΑΕΚ

Ευχάριστα νέα: Εκτός κινδύνου ο οπαδός της ΑΕΚ

Οι νέες εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε το πρωί της Δευτέρας ο άτυχος οπαδός της ΑΕΚ έδειξαν ότι δεν κινδυνεύει η ζωή του ωστόσο οι γιατροί τον κρατούν ακόμη σε κώμα στην εντατική.

Ευχάριστα είναι τα νέα που προκύπτουν από την κατάσταση της υγείας του νεαρού οπαδού της ΑΕΚ που νοσηλεύεται στο «Ασκληπιείο» Βούλας από τα ξημερώματα της Κυριακής όταν και έπεσε θύμα ενέδρας από χούλιγκαν.

Ο Κούμπα βρίσκεται πλέον εκτός κινδύνου όπως έδειξαν οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε το πρωί της Δευτέρας με το αιμάτωμα που είχε στο κεφάλι να έχει σταματήσει. Οι γιατροί τον κρατούν ακόμη σε κώμα ενώ του χορηγείται φαρμακευτική αγωγή ωστόσο το σημαντικό είναι πως τα ζωτικά του όργανα λειτουργούν χωρίς μηχανική υποστήριξη.

Ο πρόεδρος της Ένωσης, Βαγγέλης Ασλανίδης, που είναι διευθυντής στο «Ασκληπιείο» είναι συνέχεια παρών από την πρώτη στιγμή και επιβλέπει ότι έχει σχέση με την κατάσταση του Κούμπα.

Νωρίτερα το πρωί και η Ερασιτεχνική ΑΕΚ έστειλε το μύνημά της στον νεαρό οπαδό: «Μαχητή Kuba, στον αγώνα που δίνεις, ολόκληρη η οικογένεια της ΑΕΚ είναι δίπλα σου!» γράφει το μήνυμα και φυσικά όλη η «κιτρινόμαυρη» οικογένεια είναι στο πλευρό του με την ευχή να γίνει σύντομα καλά.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ