Δεκτή η έφεση Αραβίδη εις βάρος της ΑΕΚ

Δεκτή η έφεση Αραβίδη εις βάρος της ΑΕΚ

Δεκτή έγινε η έφεση του Χρήστου Αραβίδη κατά τις ΑΕΚ από το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, με την ΑΕΚ να καλείται καταβάλλει 13.470 ευρώ.

Το Διαιτητικό Δικαστήριο έκανε δεκτή την έφεση του Χρήστου Αραβίδη κατά της ΑΕΚ, παρά το γεγονός ότι η Πρωτοβάθμια Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών είχε απορρίψει την προσφυγή του 32χρονου επιθετικού.

Ωστόσο, η Ένωση καλείται να πληρώσει 13.470 ευρώ, ποσό πολύ μικρότερο από τις 100.000 ευρώ που ζητούσε ο Αραβίδης.

Η απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου αναλυτικά: 

Το Διαιτητικό Δικαστήριο, κατά την τελευταία του συνεδρίαση, έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις.

– Δέχεται τύποις και ουσία την έφεση του ποδοσφαιριστή Χρήστου Αραβίδη κατά της ΠΑΕ ΑΕΚ και της 320/2019 απόφασης της ΠΕΕΟΔ/ΕΠΟ. Εξαφανίζει την υπ’ αριθ. 320/2019 απόφαση της ΠΕΕΟΔ/ΕΠΟ. Κρατεί και δικάζει την από 26/3/2019 προσφυγή του εκκαλούντος. Δέχεται εν μέρει την προσφυγή κατά πλειοψηφία. Υποχρεώνει την καθής η προσφυγή να καταβάλει στον προσφεύγοντα το ποσό των 13.470,36 ευρώ, νομιμοτόκως από την επίδοση της προσφυγής και μέχρι την πλήρη εξόφληση.

– Δικάζει κατ’ αντιμωλία των διαδίκων την από 09.09.2019 έφεση της ΠΑΕ ΑΟ Πλατανιάς Χανίων κατά του επαγγελματία ποδοσφαιριστή ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΤΣΑΚΜΑΚΗ και της 404/2019 απόφασης της ΠΕΕΟΔ/ΕΠΟ. Δέχεται τυπικά και απορρίπτει κατ΄ουσίαν την έφεση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ