Γιόσιπ Μίσιτς: Η αποκάλυψη του Φερέιρα

Γιόσιπ Μίσιτς: Η αποκάλυψη του Φερέιρα

Ο Γιόσιπ Μίσιτς αποτελεί την ευχάριστη έκπληξη τη φετινή σεζόν και τον παίκτη που κάνει τη διαφορά στα παιχνίδια του ΠΑΟΚ, έχοντας δώσει ήδη βαθμούς στην ομάδα του Αμπέλ Φερέιρα.

Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να «σώσει» την παρτίδα στο μεγάλο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης κόντρα στον Άρη και να παραμείνει αήττητος για ακόμα ένα παιχνίδι.

Ο Δικέφαλος του βορρά βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-1 από τους κίτρινους, όμως ο Γιόσιπ Μίσιτς σαν από μηχανής βαθμός ισοφάρισε σε 2-2 στο 97′ με ένα πανέμορφο σουτ στην κίνηση και για άλλη μια φορά έβγαλε ασπροπρόσωπο τον Αμπέλ Φερέιρα.

Ο Κροάτης μέσος του ΠΑΟΚ είναι η φετινή αποκάλυψη του Πορτογάλου τεχνικού αλλά και του ΠΑΟΚ, αποτελώντας έναν παίκτη – κλειδί μέχρι στιγμής στο φετινό πρωτάθλημα.

Συγκεκριμένα, ο Μίσιτς αγωνίστηκε μέχρι τώρα σε 3 ολόκληρα ματς πρωταθλήματος (με Πανιώνιο, Ατρόμητο και Άρη) και χρησιμοποιήθηκε για 30 λεπτά στο ματς με τον Παναιτωλικό. Σε περίπου 3,5 παιχνίδια δηλαδή μετράει ήδη 2 γκολ και 3 ασίστ, ενώ είναι ακόμα πρώτος στα εύστοχα γεμίσματα, όντας αυτός που ουκ ολίγες φορές φέτος έχει βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ