ΠΑΟΚ: 39 ματς αήττητος και συνεχίζει

ΠΑΟΚ: 39 ματς αήττητος και συνεχίζει

Με το 2-2 κόντρα στον Άρη ο ΠΑΟΚ έφτασε τα 39 ματς πρωταθλήματος χωρίς ήττα, με την τελευταία να χρονολογείται τον Μάρτιο του 2018.

Ο ΠΑΟΚ δεν κέρδισε τον Άρη στο ντέρμπι της Τούμπας όμως κατάφερε έστω και στο έβδομο λεπτό των καθυστερήσεων να σώσει το αήττητο χάρη στο γκολ του Γιόσιπ Μίσιτς.

Έτσι ο «δικέφαλος» έμεινε για 39ο ματς χωρίς ήττα μετρώντας σε αυτό το διάστημα 34 νίκες και 5 ισοπαλίες. Η τελευταία φορά που έφυγε ηττημένος από το γήπεδο ήταν 1,5 χρόνο πριν σχεδόν, τον Μάρτιο του 2018 όταν έχασε από τον Αστέρα Τρίπολης.

Αυτή είναι και η καλύτερη επίδοση στην ιστορία του ΠΑΟΚ αλλά και η καλύτερη στην ιστορία του επαγγελματικού ποδοσφαίρου (από το 1979 και μετά). Επίσης πρόκειται για τη δεύτερη καλύτερη επίδοση όλων των εποχών με την ομάδα του Φερέιρα να κυνηγάει το σερί του Ολυμπιακού, ο οποίος είχε μείνει χωρίς ήττα σε 58 ματς από τον Οκτώβριο του 1972 ως τον Απρίλιο του 1974.

Εκείνο το σερί των ερυθρόλευκων είχε ξεκινήσει μετά από μια ήττα στην Τούμπα από τον ΠΑΟΚ (1-0 στις 1/10/1972) και τερματίστηκε ξανά στην Τούμπα από τον Δικέφαλο (1-0 στις 21/4/1974).

Βέβαια την επόμενη αγωνιστική ο ΠΑΟΚ έχει ένα πολύ δύσκολο ματς κόντρα στην ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ όπου σίγουρα το σερί του θα μπει σε κίνδυνο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ