Μασάς : Υπογράφει στην Νάπολι

Μασάς : Υπογράφει στην Νάπολι

Ο Ζινεντίν Μάσας είναι από τους βασικούς στόχους του Ολυμπιακού για ενίσχυση τον Ιανουάριο, όμως από ότι φαίνεται ο παίκτης είναι έτοιμος να υπογράψει με την Νάπολι.

Η Νάπολι φέρεται να έχει καταθέσει επίσημη πρόταση για τον Ζινεντίν Μασάς, για τον οποίο ενδιαφέρεται έντονα ο Ολυμπιακός.

Σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα, ο Γαλλοαλγερινός χαφ αρέσει στους παρτενοπέι, οι οποίοι ψάχνουν ποδοσφαιριστή για να ενισχύσουν τη μεσαία τους γραμμή. Βέβαια, τα ιταλικά μέσα μιλούν και για οριστική συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών, αφού ο 21χρονος άσος μοιάζει ως η ιδανική περίπτωση για τους Ναπολιτάνους.

Αυτό συμβαίνει επειδή ο Μασάς θα υπογράψει συμβόλαιο ως ελεύθερος και δεν θα χρειαστεί να καταβληθούν χρήματα σε κάποια ομάδα, διότι ο Γαλλοαλγερινός μέσος τον Οκτώβριο έλυσε τη συνεργασία του με την Τουλούζ.

Επίσης ο Μασάς αναμένεται να κληθεί μέσα στις επόμενες μέρες από από τη διοίκηση των Ναπολιτάνων για να υπογράψει συμβόλαιο, το οποίο θα έχει διάρκεια τριών χρόνων, ενώ θα μπει και αρκετά μεγάλη ρήτρα στον 21χρονο χαφ.

Αν ισχύουν όλα τα παραπάνω τότε ο Ολυμπιακός θα πρέπει να ψάξει κάποια εναλλακτική λύση για την ενίσχυση της μεσαίας του γραμμής.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ