Δώνης: «Δεν πανηγυρίζουμε την ισοπαλία γιατί αξίζαμε κάτι παραπάνω»

Δώνης: «Δεν πανηγυρίζουμε την ισοπαλία γιατί αξίζαμε κάτι παραπάνω»

Στις δηλώσεις του, μετά την ισοπαλία του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό, ο Χρήστος Δώνης τόνισε πως δεν πρέπει να πανηγυρίζουν την ισοπαλία και στάθηκε στην καλή εμφάνιση.

Ο Χρήστος Δώνης μίλησε στην κάμερα της NOVA μετά την ισοπαλία με τον Ολυμπιακό, τονίζοντας πως ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να πανηγυρίζει για την ισοπαλία.

Συνέχιζε λέγοντας πως ο Παναθηναϊκός θα πάει καλύτερα και μίλησε και για την αγωνιστική εικόνα του Ολυμπιακο

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Χρήστου Δώνη:

Για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό: «Δεν μπορούμε να πανηγυρίζουμε για μια ισοπαλία γιατί νομίζω πως αξίζαμε κάτι παραπάνω από το παιχνίδι. Σημαντικό είναι πως επιστρέψαμε στις καλές εμφανίσεις νομίζω πως μπορούμε να τα πάμε ακόμα καλύτερα και πιστεύω πως είναι πολύ σημαντική η συνέχεια».

Για το κακό ξεκίνημα και τα δύο πρόσωπα που έχει δείξει η ομάδα κατά την διάρκειας της προετοιμασίας αλλά και στην αρχή του πρωταθλήματος: «Έχει να κάνει με την ψυχολογία και όχι την ικανότητα γιατί όπως ήμασταν στην προετοιμασία, ίδια ομάδα είμαστε και τώρα στις πρώτες αγωνιστικές. Σίγουρα θα πρέπει να δουλέψουμε περισσότερο να βελτιώσουμε τις αδυναμίες μας και να γίνουμε καλύτεροι στη συνέχεια».

Για την εικόνα του Ολυμπιακού: «Ξέραμε πως έχουμε να κάνουμε με μια ομάδα που μπροστά έχει καλούς και ικανούς παίκτες. Μπήκαμε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι, ατυχήσαμε γιατί με την πρώτη ευκαιρία του Ολυμπιακού δεχτήκαμε γκολ είναι σημαντικό όμως το γεγονός πως καταφέραμε να ισοφαρίσουμε και ίσως θα μπορούσαμε να έχουμε πάρει κάτι παραπάνω».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ