Συνελήφθη οπαδός για επεισόδια στο Παναιτωλικός-ΑΕΚ και αναζητούνται άλλοι δύο

Συνελήφθη οπαδός για επεισόδια στο Παναιτωλικός-ΑΕΚ και αναζητούνται άλλοι δύο

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η ΕΛ.ΑΣ στο Δελτίο Τύπου, συνελήφθη ένας 20χρονος σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για αθλητική βία, ενώ ταυτοποιήθηκαν τα πλήρη στοιχεία δύο ακόμη δραστών.

Στη σύλληψη ενός 20άχρονου ημεδαπού προχώρησε χθες το απόγευμα η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αγρινίου, με τον συλληφθέντα να αντιμετωπίζει κατηγορίες για αθλητική βία στον αγώνα του Παναιτωλικού με την ΑΕΚ, για την 4η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Παράλληλα, όπως αναφέρει η ΕΛ.ΑΣ στο Δελτίο Τύπου, για την ίδια υπόθεση σχηματίσθηκε δικογραφία για αθλητική βία, σε βάρος δύο ακόμη 26χρονων ημεδαπών ανδρών, τα πλήρη στοιχεία των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί.

Αναλυτικά:

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, ένας 20χρονος ημεδαπός σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για αθλητική βία.

Για την ίδια υπόθεση σχηματίσθηκε δικογραφία για αθλητική βία, σε βάρος δύο ακόμη 26χρονων ημεδαπών ανδρών, τα πλήρη στοιχεία των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί.

Επίσης, σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, για τον εντοπισμό και άλλων δραστών, σε βάρος των οποίων έχει σχηματισθεί δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της αθλητικής βίας, της πρόκλησης σωματικών βλαβών, της παράβασης της νομοθεσίας περί βεγγαλικών και φωτοβολίδων και της φθοράς ξένης ιδιοκτησίας.

Ειδικότερα, προχθές το απόγευμα στο Αγρίνιο, κατά τη διάρκεια του ποδοσφαιρικού αγώνα ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΑΕΚ, ομάδα ατόμων προερχόμενη από οπαδούς της γηπεδούχου ομάδας διέπραξαν τα παρακάτω:

Κατά την είσοδό τους στον αγωνιστικό χώρο επιτέθηκαν στους αστυνομικούς με ρίψεις αντικειμένων ( πέτρες και μπουκάλια)

Κατά την διάρκεια του αγώνα, ευρισκόμενοι στις κερκίδες άναψαν τρεις πυρσούς,

Κατά την λήξη του αγώνα εισήλθαν εντός του αγωνιστικού χώρου και επιτέθηκαν στους αστυνομικούς λεκτικά και με ρίψη αντικειμένων,

Κατά την αποχώρηση τους από το γήπεδο έρριψαν αντικείμενα εναντίον των αστυνομικών και έβαλαν φωτιές σε δύο κάδους απορριμμάτων,

Τέλος, τραυμάτισαν, με ρίψη αντικειμένων, δύο αστυνομικούς οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Αγρινίου.

Επιπλέον, κατά την λήξη του αγώνα ομάδα ατόμων – οπαδών της φιλοξενούμενης ομάδας, εισήλθαν επίσης εντός του αγωνιστικού χώρου.

Σε ότι αφορά τον 20χρονο και τους δύο 26χρονους, κατά την λήξη του αγώνα εισήλθαν εντός του αγωνιστικού χώρου και επιτέθηκαν λεκτικά και με χειρονομίες προς τους αστυνομικούς, ενώ στη συνέχεια μαζί και με άλλα άτομα προσπάθησαν να κινηθούν προς τους οπαδούς της φιλοξενούμενης ομάδας.

Ο συλληφθείς οδηγείται στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου, στον οποίο θα υποβληθεί η δικογραφία και για τους υπόλοιπους δράστες, ενώ οι έρευνες των αστυνομικών για την ταυτοποίηση των δραστών βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ