Αρης: Αποθεραπεία και αποκατάσταση

Αρης: Αποθεραπεία και αποκατάσταση

Την Δευτέρα οι παίκτες του Αρη βρέθηκαν στο Δασυγένειο και όσοι ξεκίνησαν στην αρχική 11άδα στο χθεσινό ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ έκαναν πρόγραμμα αποθεραπείας και αποκατάστασης

Την προετοιμασία του ενόψει του παιχνιδιού του ερχόμενου Σαββάτου (28/09, 17:15) με την ΑΕΛ στο «Κλεάνθης Βικελίδης», για την 5η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας 1 ξεκίνησε ο Αρης.

Οι Κίτρινοι το απόγευμα της Δευτέρας βρέθηκαν στο Δασυγένειο Αθλητικό Κέντρο και όσοι ξεκίνησαν στην αρχική 11άδα στο χθεσινό ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (2-2) έκαναν πρόγραμμα αποθεραπείας και αποκατάστασης. Οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν κανονικά.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ΠΑΕ Άρης:

Απογευματινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ (όσοι ξεκίνησαν στο χθεσινό ντέρμπι με τον Π.Α.Ο.Κ. έκαναν πρόγραμμα αποθεραπείας και αποκατάστασης).

Αύριο, Τρίτη, το πρόγραμμα περιλαμβάνει πρωινή προπόνηση στο «Δασυγένειο», οπότε και ξεκινάει ουσιαστικά η προετοιμασία της ομάδας μας για το παιχνίδι του ερχόμενου Σαββάτου με την Α.Ε.Λ. στο Κλεάνθης Βικελίδης (28/09, 17:15), στο πλαίσιο της 5ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League της αγωνιστικής περιόδου 2019-2020.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ