ΠΑΟΚ για Αρη: «Καταδότες φανταστικών γεγονότων, συνεχίζουν να δυναμιτίζουν το κλίμα»

Οι Ασπρόμαυροι χαρακτήρισαν τους Κίτρινους ως «καταδότες φανταστικών γεγονότων», ενώ επισήμαναν ότι ο Αρης συνεχίζει να δυναμιτίζει το κλίμα και μετά την ολοκλήρωση του αγώνα.


ΠΑΟΚ για Αρη: «Καταδότες φανταστικών γεγονότων, συνεχίζουν να δυναμιτίζουν το κλίμα» | to10.gr

Ανακοίνωση με την οποία απαντάει στις κατηγορίες της ΠΑΕ Αρης για τα όσα συνέβησαν το βράδυ της Κυριακής στην Τούμπα στο μεταξύ τους ντέρμπι εξέδωσε το βράδυ της Δευτέρας η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Οι Ασπρόμαυροι τονίζουν ότι Κίτρινοι συνεχίζουν να δυναμιτίζουν το κλίμα ακόμα και 24 ώρες μετά την ολοκλήρωση του παιχνιδιού και τους αποδίδουν το ρόλο του καταδότη φανταστικών γεγονότων.

«Εχουμε συνηθίσει την προσπάθεια δημιουργίας των εντυπώσεων του αδικημένου που επιφυλάσσουν στον εαυτό τους», προσθέτουν μεταξύ άλλων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η προσπάθεια της ΠΑΕ “Ο Άρης” να επιτελέσει το ρόλο του καταδότη φανταστικών γεγονότων και να συνεχίζει να δυναμιτίζει το κλίμα ακόμη και 24 ώρες μετά τη λήξη του αγώνα, ήταν κάτι αναμενόμενο. Λες και χρειάζονται άλλοθι για να δικαιολογήσουν τις συμπεριφορές που παραδοσιακά βιώνουμε στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Ωστόσο, με δεδομένο πως διαχρονικά οι στόχοι τους περιορίζονται στο να προσδίδεται ο όρος «ντέρμπι» στους μεταξύ μας αγώνες, θα πρέπει να τους ενημερώσουμε ότι σπανίως τόσο προκλητικές συμπεριφορές σε ένα «ντέρμπι», εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου, αντιμετωπίζονται με τόση ψυχραιμία.

Ακόμη και απέναντι σε ποδοσφαιριστές που νομίζουν πως καταξιώνονται παριστάνοντας τα τετράποδα με ακράτεια ή επιλέγοντας την θύρα των οργανωμένων οπαδών για να πανηγυρίσουν.

Η απάντηση στην καθυστερημένη (ακολουθώντας πιστά την αγωνιστική τακτική της ομάδας τους στον αγώνα της Τούμπας) αντίδραση της διοίκησης της ΠΑΕ «Ο Άρης», είναι πως έχουμε συνηθίσει την προσπάθεια δημιουργίας των εντυπώσεων του αδικημένου που επιφυλάσσουν στον εαυτό τους.

Ο καθένας μπορεί να αυτοπροσδιορίζεται ελεύθερα, είτε ως αδικημένος, είτε ως καταδότης φανταστικών γεγονότων, είτε ως αυθόρμητα διαμαρτυρόμενος. Μόνο που τελικά πιστεύοντας όλα αυτά που λένε για τις εντυπώσεις, καταφέρνουν να μεγαλώνουν την ψαλίδα από το γκρουπ των μεγάλων ομάδων.

Αυτό, βέβαια, δεν ενδιαφέρει αυτούς που υπαγόρευσαν από τα κεντρικά την ανακοίνωση, το πιο ενδιαφέρον σημείο της οποίας άλλωστε, είναι η αναφορά στις «κόκκινες γραμμές». Δε θα μπορούσαν να έχουν άλλο χρώμα…»

Γράψτε το σχόλιο σας...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο