ΑΕΚ: Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στο ΟΑΚΑ

ΑΕΚ: Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στο ΟΑΚΑ

Η ΑΕΚ είναι διατεθειμένη να λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας, προκειμένου να κυλήσουν όλα ομαλά την ερχόμενη Κυριακή.

Η ΑΕΚ υποδέχεται την Κυριακή τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ για την 5η αγωνιστική της Super League σε ένα ματς – πρόκληση για το μέλλον της Ένωσης.

Όπως είναι λογικό και ειδικά με όσα έχουν συμβεί τα τελευταία χρόνια μεταξύ των δύο ομάδων, αναμένεται να υπάρχουν δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στο ΟΑΚΑ ώστε να κυλήσουν τα πάντα ομαλά.

Οι αποφάσεις της ΠΑΕ ΑΕΚ ενόψει ΠΑΟΚ:

1) Δεν πρόκειται για το συγκεκριμένο παιχνίδι να εκδοθεί καμία πρόσκληση πέραν των συμβατικών υποχρεώσεων προκειμένου να εξυπηρετηθούν ακόμα καλύτερα ο κόσμος που αγοράζει εισιτήρια σε όλες τις θύρες.

2) Στις θύρες του ΟΑΚΑ την Κυριακή θα υπάρξει αυστηρός έλεγχος προκειμένου να μη μπει ούτε ένας στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο, κάτι που προσβάλλει τους φίλους της ΑΕΚ που έχουν ήδη προμηθευτεί τα διαρκείας τους, αλλά κι όσους αγοράζουν κανονικά τα εισιτήριά τους.

3) Δεν θα ισχύσουν μεν διαπιστεύσεις για τα δημοσιογραφικά, θα ισχύσουν κανονικά οι κάρτες ΕΣΗΕΑ και ΠΣΑΤ) και θα βγει περιορισμένος αριθμός Day Pass.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ