Ολυμπιακός: Άλλη διαχείριση μέχρι την διακοπή

Ολυμπιακός: Άλλη διαχείριση μέχρι την διακοπή

Το ΟΑΚΑ αποτελεί «οδηγό» για τον Πέδρο Μαρτίνς για την συνέχεια. Πως σχεδιάζει να αντιμετωπίσει την επόμενη τριάδα που έρχεται με Λαμία, Ερυθρό Αστέρα, Άρη.

Η αποτυχία στο ΟΑΚΑ ανήκει στο παρελθόν για τους ερυθρόλευκους που όμως δεν πρόκειται να αφήσουν να ξεχαστούν τα σοβαρά συμπεράσματα που βγήκαν από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Με πρώτο και καλύτερο τον Πέδρο Μαρτίνς που ανέλαβε την ευθύνη για την εικόνα της ομάδας και είναι έτοιμος να προχωρήσει με ηρεμία και πλάνο στη επόμενη μέρα της ομάδας ανοίγοντας πιο γρήγορα το rotation.

Ο Πορτογάλος τεχνικός αναμένεται στη σημερινή προπόνηση (μετά το χθεσινό ρεπό) να μιλήσει στους παίκτες του και να δώσει το στίγμα της συνέχειας.

Είναι ξεκάθαρο πως ο Μαρτίνς θα αλλάξει σε ένα βαθμό την διαχείριση του ρόστερ από εδώ και στο εξής καθώς κατανόησε πως η κούραση της ίδιας 11αδας έφερε σοβαρά προβλήματα στο ΟΑΚΑ σε ένα ματς που ο Ολυμπιακός όφειλε να είναι και πολύ καλύτερος και να νικήσει.

Η τριάδα αγώνων που έρχεται για τους ερυθρόλευκους μέχρι την διακοπή του πρωταθλήματος είναι σημαντική και κρίνει πολλά για την συνέχεια. Σε μεγάλο βαθμό κρίνει την μοίρα του Ολυμπιακού στο Τσάμπιονς Λιγκ καθώς την επόμενη Τρίτη παίζει στο Βελιγράδι με τον Ερυθρό Αστέρα για την 2η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ. Προηγείται το ματς του Σαββάτου με την Λαμία όπου επιβάλλεται το τρίποντο και ακολουθεί το ντέρμπι με τον Άρη στο Βικελίδης, ματς εξαιρετικά δύσκολο καθώς η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει ήδη δείξει τη δυναμική της.

Ο Μαρτίνς πλέον σκέφτεται να «σπάσει» τον χρόνο των περισσότερων παικτών του, βάζοντας αρχικά στην εξίσωση νέους παίκτες στο πρώτο χρονικά ματς, αυτό με την Λαμία. Δεν πρόκειται να παρατάξει μια νέα 11αδα όμως θα πρέπει να αναμένουμε 5-6 νέα πρόσωπα στο βασικό σχήμα με βασικούς υποψήφιους τους Κούτρη, Τοροσίδη, Αβραάμ, Καμαρά, Ραντζέλοβιτς, Σουντανί, Μπενζιά και Ελ Αραμπί.

Συνάμα ο Μαρτίνς είναι δεδομένο πως θα βάλει στην ομάδα και τον Λοβέρα που έχει εντυπωσιάσει έως τώρα με την παρουσία του στο Ρέντη και περιμένει την ευκαιρία για να αγωνιστεί. Όπως και τον Γκασπάρ που «τρέχει» για να καλύψει το χαμένο έδαφος στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης ώστε να είναι έτοιμος όσο πιο γρήγορα γίνεται.

Ο στόχος για τον Πέδρο Μαρτίνς είναι ο Ολυμπιακός να μπορέσει να κάνει το 3Χ3 και να πάει ιδανικά στην διακοπή, πρώτος στο πρωτάθλημα και με στόχο ακόμη και την 2η θέση στον όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Το 3Χ3 αν έρθει σίγουρα θα έχει… διασκεδάσει για τα καλά τις εντυπώσεις από το ματς με τους πράσινους. Η ουσία άλλωστε για τον Ολυμπιακό είναι πετύχει τον βασικό του στόχο, να πάρει το πρωτάθλημα και να μπορέσει να προχωρήσει στην Ευρώπη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ