Παναθηναϊκός: Ενημέρωση ψυχολόγου στις ακαδημίες για τα social media

Παναθηναϊκός: Ενημέρωση ψυχολόγου στις ακαδημίες για τα social media

Η φιλοσοφία της πρώτης ομάδας του Παναθηναϊκού περνάει και στις μεγαλύτερες ηλικιακά ομάδες των ακαδημιών, οι οποίες ενημερώνονται από ψυχολόγους και διατροφολόγους για καλή εξωγηπεδική ζωή.

Εδώ και ένα χρόνο ο Παναθηναϊκός κινείται σε μια φιλοσοφία στην οποία θέλει να εντάξει τα παιδιά των ακαδημιών του. Μια φιλοσοφία ενιαία με την πρώτη ομάδα. Σε αυτό το πρότζεκτ, οι μεγαλύτερες ηλικιακά ομάδες της ακαδημίας του τριφυλλιού βαδίζουν στα βήματα της πρώτης ομάδας.

Στο πλαίσιο αυτό έγιναν δύο συγκεντρώσεις της Κ19 και Κ17 προκειμένου να ενημερωθούν από ειδικούς για ζητήματα που αφορούν τη ζωή των ποδοσφαιριστών. Παρουσία του τεχνικού διευθυντή του Παναθηναϊκού, Νίκου Νταμπίζα έγινε προ ημερών ενημέρωση των νεαρών ποδοσφαιριστών από τον ψυχολόγο της ομάδας, Κώστα Κασταμονίτη σχετικά με τη χρήση των social media και πόσο επηρεάζει τη ζωή των αθλητών. Ανάλογη παρουσίαση είχε κάνει στην πρώτη ομάδα κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας στην Ολλανδία.

Την περασμένη Παρασκευή, εν μέσω εβδομάδας ντέρμπι, ο διατροφολόγος της ομάδας, Γιώργος Παπαδημητρίου μίλησε στους νεαρούς ποδοσφαιριστές για τη σημασία της σωστής διατροφής και του σωστού ύπνου, παρουσιάζοντας σχετικές μελέτες, κάτι που έπραξε στις αρχές του μήνα και στην πρώτη ομάδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ