Λιβάγια: Σ’ όποιο γήπεδο κι αν πάει σκοράρει

Λιβάγια: Σ’ όποιο γήπεδο κι αν πάει σκοράρει

Ένα παλιό σύνθημα έλεγε «σ’ όποιο γήπεδο κι αν πάμε… νικάμε». Ο Μάρκο Λιβάγια μπορεί να το αλλάξει λίγο, αφού σε όποιο γήπεδο κι αν πάει… σκοράρει, έχοντας πέντε γκολ σε πέντε συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια.

Είναι on fire από την αρχή της χρονιάς. Είναι ο άνθρωπος που με δικά του γκολ έχει χαρίσει στην ΑΕΚ τα δύο «διπλά» της στο πρωτάθλημα. Είναι εκείνος που την έφερε και πάλι σε απόσταση βολής από την κορυφή της βαθμολογίας. Ο Μάρκο Λιβάγια εξελίσσεται στον απόλυτο ηγέτη της Ένωσης και… πυροβολεί ακατάπαυστα.

Μέχρι τώρα, στα οχτώ παιχνίδια της φετινής σεζόν, έχει σημειώσει πέντε γκολ κι έχει μοιράσει δύο ασίστ, δείχνοντας πόσο σημαντικός είναι για τη μεσοεπιθετική γραμμή της ομάδας. Τα τέσσερα από τα πέντε γκολ, μάλιστα, έχουν σημειωθεί σε εκτός έδρας παιχνίδια.

Ο Κροάτης είναι… on fire κάθε φορά που η ΑΕΚ αγωνίζεται μακριά από το Ολυμπιακό Στάδιο και εκτός των φετινών τεσσάρων γκολ σε ισάριθμα ματς εκτός έδρας, είχε σημειώσει και ένα την περσινή τελευταία αγωνιστική με τον Λεβαδειακό στη Λιβαδειά. Πέντε στα πέντε για τον Μάρκο, ο οποίος έχει πάρει από το χέρι την ΑΕΚ και την οδηγεί από νίκη σε νίκη το τελευταίο διάστημα.

Τα γκολ του Λιβάγια στα πέντε τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια:

05.05.2019 Λεβαδειακός – ΑΕΚ 0-3 (ένα γκολ)
08.08.2019 Ουνιβερσιτατέα Κραϊόβα – ΑΕΚ 0-2 (ένα γκολ)
29.08.2019 Τραμπζονσπόρ – ΑΕΚ 0-2 (ένα γκολ)
01.09.2019 Αστέρας Τρίπολης – ΑΕΚ 2-3 (ένα γκολ)
21.09.2019 Παναιτωλικός – ΑΕΚ 0-1 (ένα γκολ)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ