Ολυμπιακός: Κανένα πρόβλημα με Μεριά

Ολυμπιακός: Κανένα πρόβλημα με Μεριά

Καμία ανησυχία δεν εμπνέουν στους «ερυθρόλευκους» οι ενοχλήσεις που ένιωσε ο Τυνήσιος στόπερ κατά τη διάρκεια του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Λήξη συναγερμού στον Ολυμπιακό σχετικά με την περίπτωση του Γιασίν Μεριά. Ο Τυνήσιος στόπερ είχε παραπονεθεί για ένα έντονο τράβηγμα που ένιωσε στο πόδι του στα τελευταία λεπτά του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και ζήτησε από τον πάγκο να αντικατασταθεί άμεσα.

Παρόλα αυτά, ο τραυματισμός του 26χρονου φαίνεται πως δεν εμπνέει κάτι ανησυχητικό, με το ιατρικό επιτελείο μάλιστα να κρίνει πως δεν χρειάζεται να υποβληθεί καν στις απαραίτητες εξετάσεις.

Ο ίδιος από την πλευρά του έσπευσε να καθησυχάσει την επόμενη μέρα του παιχνιδιού το ερυθρόλευκο περιβάλλον, κάνοντας σαφές πως οι ενοχλήσεις έχουν υποχωρήσει. Δεδομένου, πάντως, πως ο Μεριά αποτελεί τον πιο επιβαρυμένο παίκτη του ρόστερ, είναι πολύ πιθανό ο Πέδρο Μαρτίνς αν τον προφυλάξει στο προσεχές ματς με τη Λαμία.

Εξάλλου, ο Πορτογάλος τεχνικός θέλει να έχει όλα τα όπλα στη φαρέτρα του για το ματς που ακολουθεί με τον Ερυθρό Αστέρα και σίγουρα το όνομα του Τυνήσιου δεν αποτελεί εξαίρεση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ