Καρυπίδης: «Ο Άρης έχει ανάγκη μόνο τον κόσμο του – Ολοι δίπλα στην ομάδα» (pic)

Καρυπίδης: «Ο Άρης έχει ανάγκη μόνο τον κόσμο του – Ολοι δίπλα στην ομάδα» (pic)

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Αρης έστειλε μήνυμα με πολλαπλούς αποδέκτες και κάλεσε τον κόσμο να σταθεί δίπλα στην ομάδα στο παιχνίδι με την ΑΕΛ.

Μήνυμα με νόημα και πολλαπλούς αποδέκτες έστειλε ο Θοδωρής Καρυπίδης.

Λίγες ώρες μετά τον «χαρτοπόλεμο» με τον ΠΑΟΚ και τις αλληλοκατηγορίες με την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ, ο Καρυπίδης ανέβασε μήνυμα στα social media, στο οποίο τονίζει ότι ο Αρης δεν έχει ανάγκη κανέναν παρά μόνο τον κόσμο του και κάλεσε τους φιλάθλους να  δώσουν δυναμικό «παρών» στο Κλεάνθης Βικελίδης στο σαββατιάτικο ματς με την ΑΕΛ, για την 5η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας 1.

Μάλιστα, το αφεντικό του Αρη στο μήνυμά του χαρακτηρίζει ως αποτυχία την ισοπαλία στην Τούμπα και δίνει το σύνθημα της νίκης ενόψει της αναμέτρησης με τους Θεσσαλούς. «Ο Άρης δεν έχει ανάγκη κανέναν παρά μόνο τον κόσμο του. Ξεχνάμε την αποτυχία της Κυριακής κ πάμε όλοι στο Κλεάνθης Βικελίδης δίπλα στην ομάδα το Σάββατο 17:15 κόντρα στην ΑΕΛ» αναφέρει στο μήνυμά του.

Υπενθυμίζουμε ότι οι Κίτρινοι το Σάββατο θα υποδεχθούν την ΑΕΛ στο Κ. Βικελίδης για την 5η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, ενώ την 6η αγωνιστική θα φιλοξενήσουν τον Ολυμπιακό. Δύο σερί εντός έδρας ματς για τον Αρη, με τα εισιτήρια για τις δύο αναμετρήσεις να έχουν τεθεί ήδη σε κυκλοφορία.

Δείτε την ανάρτησή του:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ