«Τρελαμένος» να σπάσει τα κοντέρ και να παίξει με ΠΑΟΚ ο Ολιβέιρα

«Τρελαμένος» να σπάσει τα κοντέρ και να παίξει με ΠΑΟΚ ο Ολιβέιρα

Αποφασισμένος να αγωνιστεί απέναντι στον ΠΑΟΚ ο Πορτογάλος φορ, που εφόσον τα καταφέρει θα έχει ρόλο-«κλειδί» στα πλάνα του Κωστένογλου

Ο Νέλσον Ολιβέιρα δεν έχει αγωνιστεί στα τελευταία παιχνίδια της ΑΕΚ, καθώς ο τραυματισμός που είχε υποστεί στην αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης τον έθεσε εκτός μάχης. Ο Πορτογάλος φορ υπέστη μια βαριάς μορφής θλάσης, που μέχρι και το ματς με τον Παναιτωλικό τον ταλαιπώρησε αρκετά.

Ο παραπάνω τραυματισμός φαίνεται πως ανήκει πλέον στο παρελθόν. Ο οργανισμός του έμπειρου στράικερ έχει ανταποκριθεί στη θεραπεία που ακολούθησε όλο αυτό το διάστημα, ο παίκτης νιώθει το πόδι του καλά και μοιάζει αποφασισμένος να επιστρέψει στη δράση, για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστό το πρόβλημα που αντιμετωπίζει, ο Ολιβέιρα σημείωνε σε όποιον επικοινωνούσε μαζί του πως θα το ξεπεράσει πιο σύντομα από το αναμενόμενο και θα δώσει το παρών στο μεγάλο παιχνίδι που έρχεται. Ένα παιχνίδι που θέλει να ζήσει από… μέσα, παίζοντας μπροστά σε ένα γεμάτο ΟΑΚΑ.

Η δίψα του Ολιβέιρα να αγωνιστεί την Κυριακή είναι τεράστια και αυτός είναι και ο βασικότερος λόγος που όλα δείχνουν πως θα τα καταφέρει. Ο Πορτογάλος φορ προφυλάχθηκε αυτές τις μέρες προκειμένου να μην καταπονηθεί όμως οι πληροφορίες αναφέρουν πως θα είναι διαθέσιμος για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ.

Ο Ολιβέιρα πέρα από την εκτελεστική του δεινότητα, που έχει ήδη καταγραφεί, προσφέρει πολλά στο παιχνίδι της ΑΕΚ. Είναι ένας παίκτης που ξέρει να υποδεχθεί σωστά την μπάλα, μπορεί να βρει συνεργασίες με τους συμπαίκτες του, απασχολεί τα αντίπαλα στόπερ και παράλληλα ανοίγει διαδρόμους για τους υπόλοιπους. Όπως τον Μάρκο Λιβάια, που κινείται πολύ πιο ελεύθερα στο γήπεδο, όταν βρίσκεται στην κορυφή ο Ολιβέιρα.

Ο Νίκος Κωστένογλου υπολογίζει πολύ στην παρουσία του Ολιβέιρα την Κυριακή. Ο τεχνικός της ΑΕΚ γνωρίζει πόσο διαφορετική μπορεί να δείξει επιθετικά η Ένωση με τον Πορτογάλο στη σύνθεσή της, σε ένα παιχνίδι όπως αυτό με τον ΠΑΟΚ. Εφόσον ο Ολιβέιρα είναι καλά θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο πως δεν θα βρεθεί απλά στην αποστολή του αγώνα, αλλά θα πάρει και φανέλα βασικού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ