Παναθηναϊκός: Η FIFA στέλνει πίσω στις προπονήσεις τους «κομμένους»

Παναθηναϊκός: Η FIFA στέλνει πίσω στις προπονήσεις τους «κομμένους»

Μουνιέ, Οικονόμου, Τζανδάρης και Αρμενάκας επιστρέφουν στις προπονήσεις λόγω του κανονισμού της FIFA, αλλά δε θα υπολογίζονται.

Όλο το καλοκαίρι γίνονταν διαπραγματεύσεις για να αποχωρήσουν από τον Παναθηναϊκό, είτε ως ελεύθεροι, είτε πηγαίνοντας σε μια άλλη ομάδα που θα κάλυπτε τις απαιτήσεις τους. Ο Παναθηναϊκός δεν αξίωνε χρήματα για να τους παραχωρήσει. Τους έλεγε, όμως, πως δεν πρόκειται να τους δώσει όλα τα λεφτά που ορίζονταν στα συμβόλαιά τους. Κι εκεί υπήρχε η σύγκρουση των ανθρώπων του συλλόγου με τους «κομμένους». Τον Μουνιέ, τον Οικονόμου, τον Τζανδάρη.

Ο Αρμενάκας είναι μια διαφορετική περίπτωση, αφού ο Παναθηναϊκός επιχείρησε να τον παραχωρήσει δανεικό, ο παίκτης δοκιμάστηκε από άλλον σύλλογο, αλλά τελικά δε βρέθηκε ομάδα να τον αποκτήσει.

Ο Νταμπίζας ήταν ξεκάθαρος απέναντι στους συγκεκριμένους τέσσερις. Τους έκανε γνωστό πως θα προπονούνται μόνοι τους, σε διαφορετικές ώρες με την υπόλοιπη ομάδα, μιας και ο προπονητής δεν υπολογίζει σε αυτούς. Ωστόσο τα πράγματα πλέον διαφοροποιούνται ελέω… FIFA.

Στον Παναθηναϊκό είναι αναγκασμένοι να επαναφέρουν τους τέσσερις «κομμένους» στις προπονήσεις μαζί με την υπόλοιπη ομάδα, διαφορετικά θα προκύψουν κυρώσεις από την παγκόσμια ομοσπονδία ποδοσφαίρου. Δε θα συμμετέχουν σε όλες τις προπονήσεις, αλλά κάποιες μέρες «αναγκαστικά» θα πρέπει να βρίσκονται υπό τις οδηγίες του Δώνη.

Αυτό, φυσικά, δεν αλλάζει την άποψη του Έλληνα προπονητή, ο οποίος δεν τους υπολογίζει και δεν πρόκειται να τους χρησιμοποιήσει σε κανένα παιχνίδι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ