Ολυμπιακός: «Εμφανίζονται» Γκασπάρ, Λοβέρα, μίνιμουμ 6 αλλαγές με Λαμία

Ολυμπιακός: «Εμφανίζονται» Γκασπάρ, Λοβέρα, μίνιμουμ 6 αλλαγές με Λαμία

Ο Πέδρο Μαρτίνς ανοίγει το rotation και ετοιμάζει πλήθος αλλαγών για το παιχνίδι Ολυμπιακός - Λαμία.

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για την αναμέτρηση με τη Λαμία, με τον Πέδρο Μαρτίνς να ετοιμάζει σημαντικές αλλαγές στα πρόσωπα που θα απαρτίζουν την 11άαδα. Αλλαγές που κατά πάσα πιθανότητα θα είναι περισσότερες από πέντε! Ενώ όλα δείχνουν ότι θα δούμε για πρώτη φορά τις δύο μεταγραφές της… τελευταίας στιγμής, που ακόμη δεν έχουν πάρει χρόνο συμμετοχής.

Ο λόγος για τον Μπρούνο Γκασπάρ και τον Μαξιμιλιάνο Λοβέρα. Δύο παίκτες που αποκτήθηκαν την τελευταία ημέρα των μεταγραφών του Αυγούστου και πλέον πλησιάζει η ώρα να τους δούμε στον αγωνιστικό χώρο. Με τον Πέδρο Μαρτίνς να τους προετοιμάζει όλο αυτό το διάστημα και να κρίνει ότι έχει έρθει πλέον η ώρα να πάρουν χρόνο. Αν όχι από την αρχή του αγώνα με τη Λαμία, τουλάχιστον στη διάρκεια της αναμέτρησης.

Πάντως και οι δύο ποδοσφαιριστές είναι στη διάθεση του Πορτογάλου. Ο 20χρονος Αργεντινός εξτρέμ βρίσκεται στο ίδιο επίπεδο με τους συμπαίκτες του, καθώς έχει και παιχνίδια στα πόδια του, ενώ από την άλλη ο Γκασπάρ μπήκε προχθές στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων, με το ειδικό πρόγραμμα που ακολούθησε το τελευταίο διάστημα να πιάνει τόπο.

Όπως προκύπτει από το προπονητικό κέντρο του Ρέντη, ο Μαρτίνς ετοιμάζεται να προχωρήσει σε μίνιμουμ 6 αλλαγές στην αναμέτρηση με την ομάδα από τη Φθιώτιδα. Συγκεκριμένα, όλα δείχνουν ότι εκτός 11άδας θα μείνουν οι Μεριά, Ελαμπντελαουί και Τσιμίκας. Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος αναμένεται να πάρει τη θέση του Τυνήσιο, ένας εκ των Γκασπάρ ή Τοροσίδη αυτή του Ομάρ, με τον Κούτρη να αντικαθιστά τον «Τσίμι».

Επίσης, θεωρείται δεδομένο ότι θα ξεκινήσει στο αρχικό σχήμα ο Μάντι Καμαρά στη θέση ενός εκ των Μπουχαλάκη ή Γκιγιέρμε. Ο Ελ Αραμπί θα πάρει τη θέση του Γκερέρο στην επίθεση και σίγουρα θα υπάρξει μία αλλαγή στους εξτρέμ. Με τους Λοβέρα και Σουντανί να διεκδικούν θέση. Τέλος, στο κάδρο για την 11άδα βρίσκεται και ο Γιασίν Μπενζιά. Με τον Αλγερινό να έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του προπονητή.

Όπως γίνεται αντιληπτό, όλα τα παραπάνω δεν σημαίνουν ότι ο Μαρτίνς θα κάνει… 10 αλλαγές. Εξάλλου, άλλο το rotation κι άλλο η παρουσίαση μιας τελείως διαφορετικής ομάδας. Κάποιες από τις σταθερές της 11άδας δεν θα αλλάξουν. Με τον προπονητή να αποφασίζει στη διάρκεια της ημέρας ποιους θα αντικαταστήσει. Και αναλόγως με την παρουσία τους στις προπονήσεις. Εχοντας πάντα στο μυαλό του ότι ακολουθεί και το παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ