Το μήνυμα του Σαββίδη στον Φερέιρα και η ρητή εντολή ενόψει ΑΕΚ

Το μήνυμα του Σαββίδη στον Φερέιρα και η ρητή εντολή ενόψει ΑΕΚ

Τι ειπώθηκε στην τηλεσυνδιάσκεψη που είχε ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με τους Αμπέλ Φερέιρα και Μάριο Μπράνκο – Η ατάκα του Ιβάν Σαββίδη για το ενδιαφέρον της Σπόρτινγκ και η ρητή εντολή σε προπονητή και παίκτες ενόψει ΟΑΚΑ.

Σύσκεψη κορυφής μέσω skype πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης στον ΠΑΟΚ, με τον Ιβάν Σαββίδη να συζητάει με τον Αμπέλ Φερέιρα και τους συνεργάτες του για όλα τα θέματα που αφορούν την ομάδα, αλλά και το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Σπόρτινγκ Λισαβόνας!

Στη σύσκεψη εκτός από τον Πορτογάλο προπονητή έδωσαν το «παρών» επίσης ο αθλητικός διευθυντής του Δικεφάλου, Μάριο Μπράνκο, αλλά και ο τιμ μάνατζερ του ΠΑΟΚ, Χρήστος Καρυπίδης. Το αφεντικό της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ στη συζήτηση που είχε με τον Αμπέλ Φερέιρα του εξέφρασε την απόλυτη στήριξή του και ξεκαθάρισε με εμφατικό τρόπο ότι δεν… πωλείται.

«Αν υπήρχε υποψία στο μυαλό μου για να σε αφήσω να φύγεις, θα διαπραγματευόμουν με βάση τη ρήτρα σου, αλλά το «ξέκοψα» από τη μία χθες το βράδυ μόλις το πληροφορήθηκα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ιβάν Σαββίδης στον Πορτογάλο τεχνικό.

Ο Ιβηρας τεχνικός από την πλευρά του ευχαρίστησε τον Σαββίδη για την εμπιστοσύνη του και τόνισε ότι δεν σκέφτεται το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από τον Δικέφαλο του Βορρά, επισημαίνοντας ότι είναι απόλυτα αφοσιωμένος στην ομάδα. Στη τηλεσυνδιάσκεψη ο Ιβάν Σαββίδης αναφέρθηκε επίσης στο παιχνίδι που ακολουθεί με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ για την 5η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας 1 και ζήτησε από τον Πορτογάλο προπονητή την άμεση βελτίωση της ομάδας.

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ έδωσε το σύνθημα της… αντεπίθεσης και τόνισε ότι περιμένει από όλους τους εμπλεκόμενους να κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να βελτιωθεί η εικόνα της ομάδας και ο Δικέφαλος του Βορρά να επιστρέψει άμεσα στις επιτυχίες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ