Ο Ολυμπιακός επιστρέφει… πανηγυρικά στο Καραϊκάκης (pic)

Ο Ολυμπιακός επιστρέφει… πανηγυρικά στο Καραϊκάκης (pic)

Ο Ολυμπιακός επιστρέφει στο Γ. Καραϊσκάκης όπου υποδέχεται τη Λαμία για την Superleague και τα social media της ερυθρόλευκης ΠΑΕ «φτιάχνουν» κλίμα ενόψει Σαββάτου.

Ο Ολυμπιακός μετά την εντός έδρας αναμέτρηση για το Champions League κόντρα στην Τότεναμ (18/9), η οποία έκρυβε απίστευτες συγκινήσεις για τους οπαδούς του, αγωνίστηκε στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Παναθηναϊκό για τη Superleague.

Μετά από 9 και πλέον μέρες, οι ερυθρόλευκοι επιστρέφουν στο φαληρικό γήπεδο όπου θα υποδεχθούν τη Λαμία το Σάββατο 28/9 για την 5η αγωνιστική της Superleague, μπροστά στο κοινό τους.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός θέλοντας να «φτιάξει» το κλίμα πριν από την αναμέτρηση ανήρτησε μέσω Instagram μια φωτογραφία με τον Χιλάλ Σουντανί να πανηγυρίζει ενθουσιασμένος, με τη λεζάντα «Η διάθεση μας, όταν πλησιάζει Σαββατοκύριακο και επιστρέφουμε στο σπίτι μας!».

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Our mood when the weekend is coming and we are back at home! / Η διάθεση μας, όταν πλησιάζει Σαββατοκύριακο και επιστρέφουμε στο σπίτι μας! #Olympiacos #Weekend #Mood #Football

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olympiacos FC (@olympiacosfc) στις

Η παρουσία του κόσμου είναι απαραίτητη στο γήπεδο, αφενός για να απολαύσει ο κόσμος την ομάδα και το ποδόσφαιρο που παίζει και αφετέρου για να «ντοπαριστούν» ψυχολογικά οι παίκτες που θα δώσουν μεσοβδόμαδα πολύ σημαντικό ματς στο Βελιγράδι κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα για το Champions League.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ