Παναθηναϊκός: Αρνητική απόφαση για Λεωφόρο, αναζητεί έδρα εν όψει Ξάνθης

Παναθηναϊκός: Αρνητική απόφαση για Λεωφόρο, αναζητεί έδρα εν όψει Ξάνθης

Το Τριφύλλι εξέτασε το ενδεχόμενο επιστροφής στη Λεωφόρο για το ματς με την Ξάνθη, όμως διαπιστώθηκε ότι λόγω της μη χρησιμοποιησης του γηπέδου είναι αδήριτη η ανάγκη τεχνικών παρεμβάσεων και ο υπάρχων χρόνος δεν αρκεί για να γίνουν. Πλέον ο Παναθηναϊκός αναζητά άλλες λύσεις.

Ο Παναθηναϊκός εξέτασε θερμά το ενδεχόμενο να επιστρέψει έστω για ένα παιχνίδι στην ιστορική του έδρα, το «Απόστολος Νικολαΐδης» για τον αγώνα με την Ξάνθη, από τη στιγμή που στο ΟΑΚΑ θα γίνονται έργα βελτίωσης του αγωνιστικού χώρου.

Ωστόσο όπως έγινε γνωστό από την ΠΑΕ κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό μιας και στη Λεωφόρο τα προβλήματα είναι αρκετά και ο χρόνος δεν αρκεί για να γίνουν οι απαραίτητες βελτιώσεις. Επομένως οι Πράσινοι αναζητούν πλέον άλλες επιλογες για το προσεχές εντός έδρας παιχνίδι της ομάδας.

Πιο αναλυτικά, μετά από πολύωρη επιθεώρηση του γηπέδου της Λεωφόρου που έγινε το μεσημέρι της Πέμπτης, από ανθρώπους του Τριφυλλιού μαζί με εκπροσώπους του Ερασιτέχνη διαπιστώθηκε ότι λόγω της μη χρησιμοποιησης του γηπέδου για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα, είναι απαραίτητες κάποιες τεχνικές παρεμβάσεις που αφορούν επιχειρησιακα θέματα οργάνωσης αγώνα SuperLeague. Όμως ο χρόνος, έως την ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα με την Ξάνθη, δεν επαρκεί για να γίνουν με αποτέλεσμα πλέον να εξετάζονται άλλες πιθανές λύσεις.

Στο «πράσινο στρατόπεδο» τονίζουν πως ο χρόνος δεν επαρκεί για να ολοκληρωθούν οι εργασίες και πως αν υπήρχαν μεγαλύτερα περιθώρια, το «Απόστολος Νικολαϊδης» θα ήταν η πρώτη και μοναδική επιλογή. Πλέον οι Πράσινοι αναζητούν την καταλληλότερ έδρα, με την Ριζούπολη να παραμένει φαβορί ενώ και το Περιστέρι είναι μία από τις δυνατές εναλλακτικές.

Αξίζει να σημειωθεί πως μεταξύ ΠΑΕ και ερασιτέχνη υπήρξε άριστη συνεργασία γύρω από το ζήτημα και από κοινού βούληση προκειμένου να χρησιμοποιηθεί η Λεωφόρος για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Μάλιστα, από τον ερασιτέχνη δε ζήτησαν χρήματα για τη μίσθωση του γηπέδου, κάτι που δείχνει το καλό επίπεδο στο οποίο βρίσκονται οι σχέσεις των δύο πλευρών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ