Λαμία: Κατηγορηματική διάψευση Παπαϊωάννου για το συμβάν στα αποδυτήρια

Λαμία: Κατηγορηματική διάψευση Παπαϊωάννου για το συμβάν στα αποδυτήρια

Ο ισχυρός άνδρας της Λαμίας, Πανουργιάς Παπαϊωάννου, διέψευσε κατηγορηματικά τις φήμες περί… θερμού επεισοδίου στα αποδυτήρια της Λαμίας μετά το ματς με τον Πανιώνιο.

Η Λαμία δεν έχει ξεκινήσει καλά το πρωτάθλημα και σύμφωνα με δημοσιεύματα ο τελευταίος εντός έδρας αγώνας κόντρα στον Πανιώνιο κλόνισε τα αποδυτήρια των Φθιωτών.

Ωστόσο η επίσημη αντίδραση ήρθε από τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία, ο οποίος μίλησε στην Live Sport και πήρε ξεκάθαρη θέση για τις φήμες περί τσακωμού του Δημούτσου με τους Βύντρα και Πλιάτσικα λέγοντας χαρακτηριστικά πως οι τρεις τους είναι φίλοι και πίνουν καφέ στην πόλη της Λαμίας.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε ο Παπαϊωάννου:

«Ο Ελίνι ήταν έξαλλος. Καθώς πήγαινε στα αποδυτήρια μού φώναζε: «Προστάτευσέ μας» διότι πίστευε πως η διαιτησία μας έχει αδικήσει, καθώς μας αρνήθηκαν δύο πέναλτι. Στο φινάλε πιστεύω πως θα μπορούσε ο διαιτητής να έχει δείξει την άσπρη βούλα σε τράβηγμα του παίκτη του Πανιωνίου στον Δημούτσο.

Τα παιδιά είναι φίλοι μεταξύ τους. Ειδικά ο Ελίνι με τον Λουκά και τον Βασίλη έχουν πολύ στενές σχέσεις. Πίνουν μαζί καφέ στην Λαμία».

Τέλος αναφερόμενος στην καθυστέρηση επίσημης τοποθέτησης επί του φημολογούμενου συμβάντος, ήταν αφοπλιστικός: «Έχουμε και… σοβαρότερες δουλειές».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ