Με Μαουρίσιο η προπόνηση του ΠΑΟΚ, μετράει αντίστροφα για την επιστροφή ο Βιεϊρίνια

Με Μαουρίσιο η προπόνηση του ΠΑΟΚ, μετράει αντίστροφα για την επιστροφή ο Βιεϊρίνια

Ο Αμπέλ Φερέιρα είδε τον Ζοσέ Μαουρίσιο να προπονείται κανονικά και τον αρχηγό της ομάδας, Αντελίνο Βιεϊρίνια να ακολουθεί μέρος της σημερινής προπόνησης του ΠΑΟΚ.

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει την Κυριακή (29/9, 19:30) την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και φιλοδοξεί να φύγει από την Αθήνα με το «διπλό», ώστε να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας.

Ο Αμπέλ Φερέιρα είδε τον Μαουρίτσιο να προπονείται κανονικά με τον ομάδα και τον Βιεϊρίνια να ακολουθεί μέρος της προπόνησης. Εκτός αποστολής του ντέρμπι θα παραμείνει ο Δημήτρης Πέλκας, ο οποίος έκανε ατομικό πρόγραμμα.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Όσο πλησιάζουμε στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ, η δουλειά γίνεται πιο στοχευμένη κι αφορά κυρίως την τακτική προσέγγιση του αγώνα προκειμένου ο ΠΑΟΚ να φύγει από το ΟΑΚΑ με τους τρεις βαθμούς που θα του επιτρέψουν να παραμείνει στην κορυφή της Super League.

Ο Αμπέλ Φερέιρα και οι ποδοσφαιριστές του επί δύο ώρες πρόβαραν στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας το πλάνο που θα κληθούν να εφαρμόσουν την Κυριακή στο γήπεδο. Ο Πορτογάλος τεχνικός έδωσε μεγάλη προσοχή τόσο στην ανασταλτική λειτουργία όσο και στο τελείωμα των φάσεων.

Σε ό,τι αφορά στο ιατρικό δελτίο, ο Δημήτρης Πέλκας ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ ο Αντρέ Βιεϊρίνια μπήκε τμηματικά σε κομμάτι της προπόνησης κι ο Μαουρίσιο γυμνάστηκε με την υπόλοιπη ομάδα. Ο Πόντους Βέρνμπλουμ έμεινε στο γυμναστήριο γι’ αποκατάσταση.

Το Σάββατο (28.09) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:15 στο γήπεδο της Τούμπας και το απόγευμα θα πετάξει για την Αθήνα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ