Τι είπε για τον Άρη ο Γκάμα

Τι είπε για τον Άρη ο Γκάμα

Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός μίλησε για την πορεία του Άρη στη συνέχεια της αγωνιστικής περιόδου.

Ο Μπρούνο Γκάμα επέστρεψε στην αγωνιστική δράση αλλά στην ενδεκάδα του Άρη. Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός με δηλώσεις του στη NOVA αναφέρθηκε στους προσωπικούς του στόχους και στη συνέχεια της αγωνιστικής περιόδου για τον Άρη, αρχής γενομένης από την αυριανή αναμέτρηση με την ΑΕΛ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το παιχνίδι: «Η ομάδα είναι σε καλή κατάσταση. Ήταν σημαντικό το ότι νικήσαμε τον Παναθηναϊκό και η ισοπαλία στο ντέρμπι. Θέλουμε να συνεχίσουμε με θετικά αποτελέσματα για να πάμε και ψηλά στη βαθμολογία. Τώρα έχουμε εμπιστοσύνη, χαρά και αισιοδοξία. Θέλουμε να συνεχίσουμε με νίκες. Είμαστε σε καλύτερη κατάσταση. Όντως, οι νίκες βοηθάνε και στο θέμα της αυτοπεποίθησης. Έχουμε μία ομάδα που είναι δυνατή και ψυχολογικά και σε χαρακτήρες. Είναι σημαντικό να συνεχίσουμε με νίκες για να είμαστε εκεί που αξίζει στην ομάδα, όσο πιο ψηλά γίνεται».

Για τις διαφορές που έχει η ομάδα στα τελευταία παιχνίδια είπε: «Η ομάδα είναι πιο απελευθερωμένη, βρήκε τον εαυτό της. Αυτό ανεβάζει την αυτοπεποίθηση και έρχονται και οι νίκες που είναι σαν το λίπασμα για να καρποφορήσει αυτό που θέλουμε στη συνέχεια. Ελπίζουμε να πάμε ακόμη καλύτερα».

Για το παιχνίδι με την ΑΕΛ είπε: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε έναν δύσκολο αντίπαλο. Εμείς μπροστά στο κοινό μας, ως γηπεδούχοι, θα έχουμε την πρωτοβουλία. Είναι σαφές ότι η Λάρισα θα θελήσει να κλείσει χώρους και να παίξει με αντεπιθέσεις. Εμείς πρέπει να δείξουμε υπομονή και να κάνουμε ό,τι πρέπει για να πάρουμε το ματς. Είναι υποχρέωσή μας».

Για τους στόχους του Άρη: «Ο Άρης σαν ομάδα, βήμα-βήμα, κάθε φορά, πρέπει να βελτιώνεται. Και από χρονιά σε χρονιά και από αγώνα σε αγώνα. Είναι κάτι που γνωρίζουμε, το ξέρουμε. Είναι ευθύνη μας να βοηθήσουμε στη βελτίωση της αγωνιστικής εικόνας της ομάδας για να έρχονται καλύτερα αποτελέσματα και για να είναι οι στόχοι πιο υψηλοί. Για αυτό δουλεύουμε και πρέπει να παίρνουμε τις νίκες για να πηγαίνουμε στον στόχο που έχουμε από κοινού στην ομάδα».

Για τον τραυματισμό του Κουέστα: «Πήγα στην κλινική. Του είπα -μετά την επέμβαση- ότι είναι πολύ σημαντικό να διατηρήσει σε καλά επίπεδα την ψυχολογία του. Να σκέφτεται θετικά. Οπωσδήποτε θα χρειαστεί πάρα πολύ υπομονή και διάρκεια στην προσπάθειά του για σωστή αποθεραπεία. Ενώ όμως στην αρχή φαίνεται «βουνό», σταδιακά, θα δει ότι ο καιρός θα περάσει γρήγορα. Οπότε είναι πάρα πολύ σημαντικό να δώσει προτεραιότητα στη σωστή αποθεραπεία του και να είναι κοντά μας όσο το δυνατόν γρηγορότερα».

Για το διάστημα που ο ίδιος έμεινε εκτός λόγω του τραυματισμού του: «Στην αρχή όταν μαθαίνεις τα νέα υπάρχει μια κατάπτωση ψυχολογικά. Μια στεναχώρια. Με το που συνειδητοποιείς τι πρέπει να γίνει κοιτάζεις να είσαι όσο το δυνατόν πιο καλά ψυχολογικά. Να ξεκινήσεις από την οικογένεια, τη σύζυγο, τους φίλους σου και γενικώς άτομα που θα σε κάνουν να σκέφτεσαι θετικά. Να μην έχεις το μυαλό σου συνέχεια κολλημένο στο θέμα του τραυματισμού και της αποθεραπείας έτσι ώστε με μεγαλύτερη διάθεση να δείξεις πειθαρχία στα στάδια που πρέπει να ακολουθήσεις έτσι ώστε το γρηγορότερο να γίνεις καλά και να είσαι πίσω στην ενεργό δράση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ