ΠΑΟΚ: Πρώτη φορά χωρίς Μάτος απέναντι στην ΑΕΚ

ΠΑΟΚ: Πρώτη φορά χωρίς Μάτος απέναντι στην ΑΕΚ

Ο Λέο Μάτος δέχτηκε κόκκινη κάρτα στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης με τον Άρη, χάνοντας το παιχνίδι της πέμπτης αγωνιστικής απέναντι στην ΑΕΚ. Παράλληλα, όμως, έσπασε και το σχετικό σερί του Βραζιλιάνου, απουσιάζοντας για πρώτη φορά σε ματς εναντίον της «Ένωσης» στην εν Ελλάδι καριέρα του.

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ (28/9, 19:30) για την πέμπτη αγωνιστική της Super League 1, φιλοδοξώντας να πάρει το «διπλό» και να παραμείνει σην κορυφή της βαθμολογίας.

Στην προσπάθειά του αυτή, ο Αμπέλ Φερέιρα και η ομάδα του θα στερηθούν ένα από τα πολυτιμότερα «γρανάζια» της ασπρόμαυρης μηχανής, τον Λέο Μάτος. Ο Βραζιλιάνος δεξιός οπισθοφύλακας, από τη σεζόν 2016/ -17 που ήρθε στην Θεσσαλονίκη, έχει πάρει μέρος σε 11 παιχνίδια με αντίπαλο την ΑΕΚ.

Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που θα απουσιάσει από το ντέρμπι των «δικεφάλων», σπάζοντας ένα εντυπωσιακό σερί. Η αποβολή στο ματς της προηγούμενης αγωνιστικής με τον Άρη ήταν αυτή που στέρησε τη συμμετοχή του 33χρονου στη δεξιά γραμμή της άμυνας του ΠΑΟΚ, ενός παίκτη με καθοριστική συμβολή, με το 12ο ματς εναντίον της «Ένωσης» να είναι και το φαρμακερό.

Σε αυτά τα 11 παιχνίδια απέναντι στην ΑΕΚ, μάλιστα, ο Μάτος έχει καταφέρει να πετύχει και γκολ, στο πρώτο του ντέρμπι στην Ελλάδα, τη σεζόν 2016-2017, πετυχαίνοντας το νικητήριο τέρμα στην Τούμπα (1-0).

Αναλυτικά όλα τα παιχνίδια του Μάτος απέναντι στην ΑΕΚ:

2016-17

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ 1-0 (Πρωτάθλημα)
ΑΕΚ – ΠΑΟΚ 3-0 (Πρωτάθλημα)
ΠΑΟΚ – ΑΕΚ 0-1 (Πλέι οφ)
ΑΕΚ – ΠΑΟΚ 1-0 (Πλέι οφ)
ΑΕΚ – ΠΑΟΚ 1-2 (Τελικός Κυπέλλου)

2017-18

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ 1-0 (Πρωτάθλημα)
ΠΑΟΚ – ΑΕΚ 0-3 α.α (Πρωτάθλημα)
ΠΑΟΚ – ΑΕΚ 2-0 (Τελικός Κυπέλλου)

2018-19

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ 2-0 (Πρωτάθλμα)
ΑΕΚ – ΠΑΟΚ  1-1(Πρωτάθλημα)
ΠΑΟΚ – ΑΕΚ 1-0 (Τελικός Κυπέλλου)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ