Λημνιός: «Κανείς δεν κοιτάζει ότι σε κάθε ματς κάνουμε δέκα ευκαιρίες» (vid)

Λημνιός: «Κανείς δεν κοιτάζει ότι σε κάθε ματς κάνουμε δέκα ευκαιρίες» (vid)

Στο ότι όλοι κοιτούν μόνο τις αμυντικές επιδόσεις του ΠΑΟΚ και όχι το πόσο παραγωγικός είναι επιθετικά στάθηκε ο Δημήτρης Λημνιός ενόψει του ντέρμπι με την ΑΕΚ στο οποίο όπως τόνισε, η ομάδα του θα μπει με νοοτροπία νικητή.

Ο Δημήτρης Λημνιός μίλησε στην κάμερα του PAOK TV ενόψει του ντέρμπι με την ΑΕΚ και έβγαλε ένα… παράπονο για την κριτική που ασκείται στην ομάδα του.

Ο άσος του ΠΑΟΚ ανέφερε ότι όλοι μιλούν για τα γκολ που δέχεται ο «δικέφαλος» αλλά όχι γι’ αυτά που πετυχαίνει που είναι περισσότερα συγκριτικά με πέρσι όπως τόνισε χαρακτηριστικά.

Όσο για το ματς της Κυριακής ο Λημνιός ξεκαθάρισε ότι ο ΠΑΟΚ θα πάει για τη νίκη.

Αναλυτικά:

Για τις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος: «Θεωρώ ότι είναι πιο ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα. Όλες οι ομάδες έχουν κάνει μεταγραφές και έχουν φέρει ποιοτικούς παίκτες. Ακόμη και ομάδες που δεν το περιμέναμε είναι ψηλά στην βαθμολογία. Η ομάδα παίζει καλά και πέρσι είχαμε βάλει 3-4 γκολ και φέτος έχουμε βάλει 9 γκολ, αλλά όλοι κοιτάνε το αμυντικό κομμάτι, κανείς δεν κοιτάει το επιθετικό μέρος και τις ευκαιρίες που κάνει η ομάδα.

Για τα περιθώρια βελτίωσης που έχει ο ΠΑΟΚ: «Στα τραζνίσιον η ομάδα έχει ένα μικρό θεματάκι, γιατί οι αντίπαλοι μας χτυπούν στις αντεπιθέσεις, αλλά και στα στημένα που έχουμε αρχίσει να το διορθώνουμε το πρόβλημα. Σε αυτά θεωρώ ότι θέλουμε βελτίωση».

Για το ντέρμπι με την ΑΕΚ: «Η ΑΕΚ δεν ξεκίνησε τόσο καλά το πρωτάθλημα, αλλά τις τελευταίες αγωνιστικές έχει πάρει τις νίκες που θέλει, έχει αποκτήσει ψυχολογία. Εμείς είμαστε μια ομάδα που κρατάει την μπάλα θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, ένα ντέρμπι, αλλά εμείς είμαστε οι πρωταθλητές και θα μπούμε στο παιχνίδι, με την νοοτροπία του νικητή, για να παίξουμε το παιχνίδι μας και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Για το που θα κριθεί το ντέρμπι: «Το σύστημα που παίζουμε είναι πιο επιθετικό και με βολεύει γιατί μου δίνει περισσότερο χώρο. Δεν θα κοιτάξουμε πώς παίζει η ΑΕΚ, αλλά το πώς θα μπούμε εμείς στον αγωνιστικό χώρο. Θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε τις φάσεις που θα δημιουργήσουμε και να τις κάνουμε γκολ.

Η ΑΕΚ δεν παίζει τόσο καλό ποδόσφαιρο, έχει τον Λιβάγια που είναι σε καλή κατάσταση, αλλά έχω ένα καλό προαίσθημα ότι δεν θα δεχθούμε γκολ και θα καταφέρουμε να κερδίσουμε και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ