Αποφασίζει για Σιμόες και Ολιβέιρα ο Κωστένογλου

Αποφασίζει για Σιμόες και Ολιβέιρα ο Κωστένογλου

Η σημερινή προπόνηση θα είναι κομβική για τους δύο παίκτες με τον Νίκο Κωστένογλου να περιμένει να δει σε τι κατάσταση βρίσκονται ενόψει του ντέρμπι Δικεφάλων της Κυριακής (29/9).

Η προετοιμασία της ΑΕΚ ενόψει του μεγάλου ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, αύριο (29/9) στο ΟΑΚΑ, βρίσκεται στο τελικό της στάδιο. Ο Νίκος Κωστένογλου έχει σε μεγάλο βαθμό κατασταλάξει στην 11άδα της αναμέτρηση ωστόσο περιμένει την τελευταία προπόνηση για να διαπιστώσει την ετοιμότητα των Σιμόες και Ολιβέιρα.

Ο Αντρέ Σιμόες παρουσιάζει σημάδια κόπωσης λόγω των συνεχόμενων αναμετρήσεων, αφού από το καλοκαίρι και τα προκριματικά του Europa League, αγωνίζεται ανελλιπώς. Έχει μείνει εκτός του βασικού προγράμματος προπόνηση της τελευταίες δύο ημέρες για να πάρει ανάσες, ωστόσο υπολογίζεται πως εκτός απροόπτου θα ξεκινήσει βασικός κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Κάτι που δεν ισχύει για τον συμπατριώτη του, Νέλσον Ολιβέιρα. Ο επιθετικός της Ένωσης επέστρεψε από τραυματισμό στο ματς κόντρα στην Τράμπζονσπορ και θέλει διακαώς να αγωνιστεί αύριο. Ωστόσο έχει προπονηθεί κανονικά μόλις μια φορά εδώ και έναν περίπου μήνα, με αποτέλεσμα να μην έχει καθόλου αγωνιστικό ρυθμό.

Ο Κωστένογλου δεν είναι καθόλου απίθανο να τον έχει μαζί του στον πάγκο και να τον ρίξει στο ματς εφόσον απαιτηθεί. Πάντως σίγουρα στην προκειμένη περίπτωση προβάδισμα για παρτενέρ του Λιβάγια έχουν οι Αλμπάνης και Γιακουμάκης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ