Τα…φώτα σε «Καραϊσκάκη», «Βικελίδης» και Περιστέρι

Τα…φώτα σε «Καραϊσκάκη», «Βικελίδης» και Περιστέρι

Τρία παιχνίδια έχει το σημερινό πρόγραμμα της Superleague, με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται τη Λαμία, τον Άρη τη Λάρισα, ενώ ο Παναιτωλικός φιλοξενείται από τον Ατρόμητο.

Σήμερα (28/9) Σάββατο  συνεχίζεται η δράση στο πρωτάθλημα της Superleague με την 5η αγωνιστική και τρία παιχνίδια που έχουν το δικό τους ξεχωριστό ενδιαφέρον. Συγκεκριμένα, Ολυμπιακός-Λαμία, Άρης-Λάρισα και Ατρόμητος-Παναιτωλικός θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους με στόχο τη νίκη που θα τους δώσει ώθηση ενόψει της συνέχειας.

Στο πρώτο χρονικά παιχνίδι (17:15), ο Άρης θα υποδεχθεί στο «Κλεάνθης Βικελίδης» την δυσκολοκατάβλητη Λάρισα. Οι «κίτρινοι» μετά την εκτός έδρας ισοπαλία κόντρα στον ΠΑΟΚ θα επιστρέψουν στο… σπίτι τους θέλοντας το τρίποντο που θα τους ανεβάσει κι άλλο στη βαθμολογία. Ο Τόλης Τερζής, που πλέον έχει επισημοποιηθεί στον πάγκο, δεν θα έχει στη διάθεση του τον τραυματία Κουέστα που υποβλήθηκε σε εγχείρηση, αλλά και τον τιμωρημένο Σάσα.

Από την άλλη πλευρά η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη ερχόμενη με κεκτημένη ταχύτητα από τη νίκη επί της Ξάνθης στο «AEL FC Arena». Ο Έλληνας τεχνικός, πλην του γνωστού τραυματία Ζίζιτς, δεν αντιμετωπίζει κάποιο αγωνιστικό πρόβλημα.

Η δράση συνεχίζεται στο Περιστέρι όπου ο Ατρόμητος θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον Παναιτωλικό (19:00), με τις δύο ομάδες να καίγονται για βαθμούς καθώς δεν έχουν ξεκινήσει όπως θα ήθελαν τις υποχρεώσεις τους στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Οι Περιστεριώτες του Γιάννη Αναστασίου προέρχονται από την ήττα κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, με τον Έλληνα κόουτς να βλέπει τον Βέλλιο να επιστρέφει μετά τον τραυματισμό του, ενώ ο Γκάλο αναμένεται να βρίσκεται για πρώτη φορά στην αποστολή. Από την άλλη πλευρά οι Αγρινιώτες είναι χωρίς βαθμό μέχρι στιγμής, με τον Λουίς Κάστρο να έχει ευχάριστα νέα αφού γυρίζουν οι Ντουάρτε, Ρομάν, Μιμίτο και Σιέστεντ.

Στο τελευταίο ματς της ημέρας ο Ολυμπιακός, μετά την ισοπαλία στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, που θέλει να επιστρέψει στις νίκες και να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας ώστε να πάει ήσυχος στο Βελιγράδι να αντιμετωπίσει τον Ερυθρό Αστέρα για το Champions League, θα βρει απέναντι του την Λαμία στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Ο Πέδρο Μαρτίνς αναμένεται να παρατάξει την ομάδα με αλλαγές στο σχήμα αφού Τσιμίκας και Μεριά θα πάρουν ανάσες, με τους Γκασπάρ και Κούτρη να είναι οι πρώτες επιλογές για το αρχικό σχήμα. Ο «κυανόλευκοι» από την άλλη  δεν θα υπολογίζουν στις υπηρεσίες του Σασί που έμεινε εκτός λόγω τραυματισμού.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του Σαββάτου (28/9):

Αρης – ΑΕΛ (17:15, NS1)
Ατρόμητος – Παναιτωλικός (19:00, ERTsports)
Ολυμπιακός – Λαμία (19:30, NS2)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ