Αρέσει πολύ στους Πορτογάλους ο Μπουχαλάκης

Αρέσει πολύ στους Πορτογάλους ο Μπουχαλάκης

Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης φαίνεται να βρίσκεται πολύ ψηλά στη λίστα δύο από των μεγαλύτερων ομάδων του πορτογαλικού πρωταθλήματος.

Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης είναι ένας από τους βασικούς παίκτες του Ολυμπιακού στο διάστημα που ο Πέδρο Μαρτίνς βρίσκεται στην τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού. Ο διεθνής αμυντικός χαφ φαίνεται πως έχει κερδίσει τον Πορτογάλο τεχνικό με τα προσόντα και τις εμφανίσεις του.

Πως αλλιώς άλλωστε αφού από πέρσι μετράει 39 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με τους ερυθρόλευκους. Οι εμφανίσεις του αυτές μάλιστα του έδωσαν το χρίσμα του διεθνούς, ενώ όπως φαίνεται, έχουν τραβήξει και τη προσοχή των «μεγάλων» του πορτογαλικού πρωταθλήματος.

Οι Πορτογάλοι διαχρονικά έχουν την προσοχή τους για αξιόλογες περιπτώσεις στο ελληνικό πρωτάθλημα. Έτσι και αυτή τη φορά, σύμφωνα με την Sportday, η Μπενφίκα και η Σπόρτινγκ Λισαβόνας έχουν ψηλά στη λίστα τους τον μέσο των Πειραιωτών, τον παρακολουθούν και δεν είναι καθόλου απίθανο να κάνουν την κίνησή τους στο άμεσο μέλλον.

Δεν είναι διόλου απίθανο λοιπόν μετά τους Μήτρογλου, Φέισα και Σάμαρη, ο Ολυμπιακός να πουλήσει έναν ακόμα παίκτη σε πορτογαλική ομάδα τα τελευταία χρόνια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ