Με Μαουρίσιο στην Αθήνα ο ΠΑΟΚ

Με Μαουρίσιο στην Αθήνα ο ΠΑΟΚ

Με τον βραζιλιάνο μέσο, Μαουρίσιο, ταξίδεψε ο ΠΑΟΚ στην Αθήνα και έτσι ο Αμπέλ Φερέιρα θα έχει στη διάθεση του τον 30χρονο έξι μήνες μετά τον τραυματισμό του.

Μία έκπληξη επιφύλαξε η αποστολή του ΠΑΟΚ που επέλεξε ο Αμπέλ Φερέιρα ενόψει του ντέρμπι με την ΑΕΚ (29/9, 19:30), καθώς ο Μαουρίσιο βρίσκεται στην αποστολή του «δικεφάλου του βορρά» έπειτα από έξι μήνες όταν και είχε υποστεί ρήξη χιαστού.

Εκτός παραμένει ο… συνήθης ύποπτος, Βιεϊρίνια, ο οποίος έβγαλε ένα μεγάλο κομμάτι της προπόνησης, αλλά φυσικά δεν είναι ακόμα έτοιμος. Παράλληλα ο Πορτογάλος τεχνικός δεν υπολογίζει και στους Δημήτρη Πέλκα και Πόντους Βέρνμπλουμ.

Ο Έλληνας μέσος συνεχίζει τις θεραπείες και τρέξιμο στο γήπεδο, ενώ ο Σουηδός παρέμεινε στο γυμναστήριο για ενδυνάμωση. Τιμωρημένος είναι ο Λέο Μάτος που δεν θα μπορέσει να ενισχύσει τους συμπαίκτες του.

Αναλυτικά η αποστολή του ΠΑΟΚ:

Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Γιαννούλης, Ροντρίγκο, Βαρέλα, Κρέσπο, Ίνγκασον, Μίσιτς, Μαουρίσιο, Εσίτι, Ντόουγκλας, Ελ Καντουρί, Λάμπρου, Μπίσεσβαρ, Ζαμπά, Λημνιός, Στοχ, Σφιντέρσκι, Άκπομ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ