Γαλανόπουλος: «Είμαστε σε ιδανική κατάσταση»

Γαλανόπουλος: «Είμαστε σε ιδανική κατάσταση»

Ο Κώστας Γαλανόπουλος σε δηλώσεις του μίλησε για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, ενώ αναφέρθηκε και στην κατάσταση που βρίσκεται η ΑΕΚ.

Η ΑΕΚ υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ την Κυριακή (29/9, 19:30) σε ακόμη μία σύγκρουση των δύο «δικεφάλων». Ο μέσος της «Ένωσης», Κώστας Γαλανόπουλος, παραχώρησε συνέντευξη στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΑΠΕ-ΜΠΕ) μιλώντας για το ντέρμπι κόντρα στους «ασπρόμαυρους».

Ο Έλληνας μέσος ανέφερε πως όλα τα παιχνίδια ανάμεσα στις δύο ομάδες έχουν κριθεί στη λεπτομέρεια, ενώ για την κατάσταση που βρίσκονται οι «κιτρινόμαυροι» υπογράμμισε πως είναι η ιδανική μετά την αλλαγή προπονητή.

Αναλυτικά όσα είπε ο Κώστας Γαλανόπουλος:

«Είναι ένα παιχνίδι στο οποίο δεν έχουμε την πολυτέλεια να πάρουμε οτιδήποτε άλλο εκτός από τη νίκη. Όπως είπατε, δεν έχουμε νικήσει τον ΠΑΟΚ στα τελευταία πέντε ματς κι αυτό είναι κάτι που μας πικραίνει. Σίγουρα, όμως, ενισχύει το κίνητρό μας, μάς κάνει πιο δυνατούς»

Δηλαδή κατά κάποιο τρόπο αναζητάτε «εκδίκηση»;

«Κατά κάποιο τρόπο ναι, αλλά όχι με τη αρνητική έννοια της λέξης. Θέλουμε να δείξουμε ότι έχουμε απάντηση, να μπούμε μέσα στο γήπεδο και να φανεί ότι εμείς κάνουμε κουμάντο με τον κόσμο στο πλευρό μας, που όλα δείχνουν ότι θα είναι πολύς στις κερκίδες. Θέλουμε να ξεκινήσουμε την πορεία προς τον τίτλο».

Κάθε τέτοιο ματς διέπεται από ιδιαίτερες συνθήκες. Ποιες είναι αυτές;

«Όλα τα παιχνίδια στα οποία έχουμε αναμετρηθεί με τον ΠΑΟΚ, έχουν κριθεί στη λεπτομέρεια. Και οι τελικοί που έχουμε χάσει κρίνονται από ένα λάθος, από μια καλή στιγμή, μια έμπνευση. Από εκεί και πέρα αυτό που ξεχωρίζει σε τέτοιους αγώνες είναι το πάθος, η θέληση, η ενέργεια που βγάζεις στο γήπεδο και πιστεύω ότι αυτό ήταν που μας έλειψε τις τελευταίες φορές που παίξαμε με τον ΠΑΟΚ».

Οι αλλαγές στην τεχνική ηγεσία φαίνεται πως έκαναν καλό στην ΑΕΚ που πηγαίνει στο ντέρμπι με σερί επιτυχημένων αποτελεσμάτων…

«Είμαστε σε ιδανική κατάσταση. Περάσαμε ένα διάστημα στο οποίο οι παίκτες δεθήκαμε μεταξύ μας περισσότερο, δεθήκαμε και με τον προπονητή και γενικά τα πράγματα έχουν βελτιωθεί. Αυτά όμως, ισχύουν μόνο στα λόγια, όταν πρόκειται για ένα τόσο μεγάλο ματς. Το παιχνίδι δεν έχει ξεκινήσει ακόμα, ο αντίπαλος προετοιμάζεται εντατικά για να μας αντιμετωπίσει. Όλα αυτά που λέμε τόσο καιρό και όλα αυτά που παρουσιάζουμε στο γήπεδο, πρέπει να τα αποδείξουμε και στο κυριακάτικο ντέρμπι».

Θεωρείς ότι το αποτέλεσμα του ντέρμπι αλλάζει τις ισορροπίες στη μάχη του τίτλου;

«Ο ΠΑΟΚ έχει βελτιωθεί πάρα πολύ τα τελευταία χρόνια, έκανε το νταμπλ, έχει τρία συνεχόμενα κύπελλα. Μπορεί από κάποιους να θεωρείται το φαβορί αλλά εμείς είμαστε η ΑΕΚ, θα παίξουμε στο γήπεδό μας και θα πάμε για τους τρεις βαθμούς. Είναι νωρίς να μιλήσουμε ακόμα για την έκβαση του πρωταθλήματος, αλλά το αποτέλεσμα σίγουρα θα είναι ένα σημάδι που δείχνει στους αντιπάλους ότι μπαίνεις δυνατά στη διεκδίκηση του τίτλου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ