Αρης: Ο Βέλεθ αφιέρωσε το γκολ στον Κουέστα (pics)

Αρης: Ο Βέλεθ αφιέρωσε το γκολ στον Κουέστα (pics)

Ο Ισπανός σέντερ μπακ του Αρη έκανε το 1-0 απέναντι στην ΑΕΛ και πανηγύρισε κρατώντας στα χέρια του τη φανέλα του Κουέστα, αφιερώνοντας το γκολ στον έμπειρο πορτιέρο.

Στον Χούλιαν Κουέστα, ο οποίος τραυματίστηκε στην ωμοπλάτη στο πρόσφατο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και θα χρειαστεί να παραμείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου 3 μήνες, αφιέρωσαν οι παίκτες του Αρη το γκολ του Βέλεθ απέναντι στην Λάρισα.

Οι Κίτρινοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και στο 11’ άνοιξαν το σκορ με τον Φραν Βέλεθ. Ο Ισπανός σέντερ μπακ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα των Θεσσαλών και έτρεξε στον πάγκο, όπου πανηγύρισε μαζί με τους συμπαίκτες του, κρατώντας τη φανέλα του Κουέστα.

Ο Ιβηρας αμυντικός και οι υπόλοιποι παίκτες του Αρη αφιέρωσαν στον Ισπανό πορτιέρο το γκολ, ενώ κατά την είσοδο των ομάδων στον αγωνιστικό χώρο, οι γηπεδούχοι φορούσαν μπλουζάκι, που έγραφε πάνω το εξής μήνυμα: «Γίνει σύντομα καλά Χούλιαν».

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Κουέστα βρίσκεται στο γήπεδο και παρακολουθεί από κοντά το παιχνίδι με τους Θεσσαλούς. Μάλιστα, όταν έγινε αντιληπτός από τον κόσμο του Αρη, γνώρισε την αποθέωση, με τους φιλάθλους των γηπεδούχων να τον χειροκροτούν.

Υπενθυμίζουμε ότι την περασμένη Πέμπτη ο έμπειρος τερματοφύλακας πέρασε την πόρτα του χειρουργείου και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στον ώμο.

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ