Μόρας: «Δείξαμε μαγκιά και πίστη»

Μόρας: «Δείξαμε μαγκιά και πίστη»

Στα στοιχεία που έδειξε η Λάρισα και έφτασε στην σπουδαία ανατροπή κόντρα στον Άρη στάθηκε ο Βαγγέλης Μόρας στις δηλώσεις του μετά το τέλος του ματς.

Η Λάρισα έφυγε με ένα πολύ μεγάλο διπλό από το «Βικελίδης» και ο Βαγγέλης Μόρας δεν μπορούσε να κρύψει την ικανοποίηση του. Ο αμυντικός της ΑΕΛ αναφέρθηκε στα στοιχεία που είχε η ομάδα του και την οδήγησαν στην τεράστια αυτή νίκη.

Αναλυτικά:

Υπήρξαν κάποιες φάσεις στις οποίες σε άλλα ματς δεν δεχόμαστε γκολ. Έχουμε δείξει ότι είμαστε σφιχτοί, αλλά σήμερα ήμασταν λάθος ειδικά στην αρχή. Το να γυρίσεις ένα τέτοιο παιχνίδι, χρειάζεται μαγκιά, να το πιστέψεις και εμείς τα δείξαμε όλα αυτά. Χρειάζεται και η τύχη βέβαια, γιατί αν δεν την έχεις δεν μπορείς να πάρεις τέτοια παιχνίδια. Δείχνουμε ότι είμαστε ομάδα, αυτή η νίκη μπορεί να μας κάνει καλό, αλλά μπορεί να γυρίσει και αλλιώς. Για αυτό πρέπει να την αξιοποιήσουμε σωστά μέσα στην επόμενη εβδομάδα.

Για το τι αλλάξαν στο παιχνίδι:

Δεν αλλάξαμε κάτι. Δεν άλλαξε η ισορροπία. Ούτε ανεβήκαμε πιο ψηλά, ούτε πιέσαμε ψηλότερα. Συνεχίζουμε οργανωμένοι και όταν μπαίνει το πρώτο γκολ, αρχίζουν τα δύσκολα για την άλλη ομάδα. Με υπομονή φτάσαμε και στα άλλα γκολ.

Για το αν του έχουν λείψει τα γεμάτα γήπεδα:

Έξω το ζούσα αυτό, ήταν γεμάτα τα γήπεδα. Κάτι τέτοιο μου έλειψε αλλά χαίρομαι που ο Άρης επέστρεψε. Θέλω να βλέπω ιστορικές ομάδες όπως ο Άρης με κόσμο. Οι φίλαθλοι δεν θα πρέπει να λείπουν, γιατί και εμείς το ευχαριστιόμαστε παραπάνω. Εύχομαι και σε εμάς να μπορέσει να επιστρέψει ο κόσμος μας. Είναι επιθυμία μου. Θέλω να δω ένα γήπεδο γεμάτο και σαν παίκτης, μήπως και όλοι μαζί, καταφέρουμε το κάτι παραπάνω.

Για το που στοχεύσει η ΑΕΛ:

Το τι θέλω εγώ με την ομάδα είναι κάτι εξωπραγματικό. Θέλω ότι καλύτερο, να το απολαύσω όσο πιο έντονα γίνεται. Θα παλέψουμε με ότι έχουμε για κάτι καλό και θα δείξει που μπορούμε να φτάσουμε.

Για τον Σεσέροβιτς και ποια είναι η κατάστασή του:

Είναι καλά. Ήταν χτύπημα που μας τρόμαξε, αλλά όλα καλά.

Για τον Ουάρντα:

Η αλήθεια είναι ότι έχει τη δικιά του τρέλα. Δεν μπορεί να μπει σε καλούπι και από εμάς έχει μία ελευθερία να κάνει κάποια από αυτά που θέλει. Χαμογελάει, αστειεύεται συνέχεια. Πρέπει να εκμεταλλευτούμε και να πάρουμε ότι καλύτερο μπορούμε από αυτόν τον παίκτη. Τον έχουμε από κοντά και εύχομαι να μας βοηθήσει γιατί μας δίνει ποιότητα σίγουρα.

Για την εμφάνιση του τερματοφύλακα, Κρίστινσον:

H αλήθεια είναι ότι τον χρειαζόμασταν και ήταν αυτός που μας έσωσε και έδωσε μεγαλύτερη αξία στη νίκη. Όταν κερδίζεις ειδικά με τέτοιες φάσεις, με αυτοθυσία και φυσικά την τύχη μαζί σου, θες τέτοιους παίκτες να βγάλουν το κάτι παραπάνω.

Για την τελευταία φάση που «φωνάζει» ο Άρης:

To έχω στο μυαλό μου όπως έγινε. Δεν ήξερα αν με έσπρωξε δικός μου ή κάποιος άλλος. Αλλά το ήξερα ότι πρέπει να γυρίσει τη φάση λίγο πίσω και να δει ότι κάτι έγινε, γιατί ήταν φάουλ, ήταν σπρώξιμο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ