Τερζής: «Κάναμε ανεπίτρεπτα λάθη για το επίπεδό μας»

Τερζής: «Κάναμε ανεπίτρεπτα λάθη για το επίπεδό μας»

Οι παίκτες του Άρη δεν είχαν καθαρό μυαλό αλλά ούτε και την τύχη με το μέρος τους παρά τις ευκαιρίες σύμφωνα με τον προπονητή του.

Στα αμυντικά λάθη και στην απώλεια συγκέντρωσης της ομάδας του στάθηκε ο Τόλης Τερζής στην ήττα του Άρη από την ΑΕΛ με 2-3 στο Κλεάνθης Βικελίδης. Ο Έλληνας τεχνικός ήταν εμφανώς απογοητευμένος, καθώς οι κίτρινοι έχασαν πολλές ευκαιρίες και είχαν δοκάρια, αλλά δεν κατάφεραν να πάρουν βαθμό.

Για το ματς: «Ξεκινήσαμε καλά το ματς, πετύχαμε δύο γκολ. Μετά το 2-0 χάσαμε τη συγκέντρωσή μας. Αρχίσαμε να κάνουμε λάθη και δώσαμε δικαίωμα στον αντίπαλο να ισοφαρίσει. Δεν το έχουμε ξαναδεί, οι παίκτες μας έχουν ποιότητα και είναι έμπειροι. Συζητήσαμε στο ημίχρονο, τα παιδιά ηρέμησαν. Στη συνέχεια άλλαξε το πρόσωπό μας. Είχαμε ευκαιρίες, δοκάρια, τα κάναμε όλα. Σε μια φάση αδράνειας δεχτήκαμε γκολ. Προσπαθήσαμε, αλλά δεν καταφέραμε να ισοφαρίσουμε».

Για την ανατροπή: «Χάσαμε το μυαλό και τη συγκέντρωσή μας, κάναμε ανεπίτρεπτα λάθη για το επίπεδό μας και δώσαμε δικαίωμα στον αντίπαλο να μας ισοφαρίσει».

Για την αμυντική λειτουργία της ομάδας: «Είναι σίγουρο αδικαιολόγητο, δεν πρέπει να ξαναγίνει. Με προβληματίζει το γεγονός πως μετά το 2-0 χάσαμε την συγκέντρωσή μας. Και όταν μιλάμε για λειτουργία είναι όλη η ομάδα. Χαθήκαμε 15-20 λεπτά και ως αποτέλεσμα μας ισοφάρισαν. Οι παίκτες κατάλαβαν τι έπρεπε να κάνουν στο ημίχρονο, είχαμε διάθεση να παίξουμε ποδόσφαιρο. Κάναμε άπειρες φάσεις, σταματούσε η μπάλα στη γραμμή, πήγαινε στο δοκάρι, τα κάναμε όλα καλά εκτός από το να βάλουμε γκολ».

Για τη χρησιμοποίηση των Μπα και Ντουάρτε: «Τις τελευταίες μέρες δούλευαν πολύ καλά. Ο Μπα είναι παίκτης με καλύτερες αμυντικές ικανότητες. Ήταν πρώτο παιχνίδι και για τους δυο, θα πρέπει να βρουν ρυθμό. Ξεκίνησε ο Μπα, μετά μπήκε ο Ντουάρτε που είναι πιο καλός με την μπάλα, μοίρασα τον χρόνο μεταξύ των δυο».

Για την επίμαχη φάση του τελευταίου λεπτού: «Νομίζω ήταν πέναλτι, χέρι στην περιοχή. Δεν γνωρίζω τι έγινε όταν γύρισε πιο πίσω η φάση».

Για την πορεία του Άρη στο πρωτάθλημα: «Δεν είναι καλή η συγκομιδή για τον Άρη. Πρέπει να δουλέψουμε για να πάρουμε τους βαθμούς που έχουμε χάσει σε επόμενα παιχνίδια».

Για το αν υπάρχει πρόβλημα στα μπακ: «Το υλικό που έχουμε είναι 21-22 ποδοσφαιριστές, αυτοί είναι, πρέπει να δουλεύουν και να βελτιώνονται. Σούντγκρεν και Κόρχουτ προσπαθούν. Όλοι κάνουν λάθη, απλά των μπακ που είναι κοντά στην εστία φαίνονται».

Για τη συνέχεια: «Ξέραμε ότι είναι ιδιαίτερο το παιχνίδι, ότι παίζει με άλλη διάταξη η Λάρισα και δουλέψαμε. Πρέπει τώρα να προετοιμαστούμε για τον Ολυμπιακό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ