Απίστευτο: Ο Αρης έχασε με 24 τελικές – Ούτε μία απόκρουση δεν έκανε ο Εμαν! (pic)

Απίστευτο: Ο Αρης έχασε με 24 τελικές – Ούτε μία απόκρουση δεν έκανε ο Εμαν! (pic)

Η ομάδα του Τερζή έκανε 24 ευκαιρίες, εκ των οποίων οι 14 στην εστία, αλλά... κατάφερε να χάσει με 3-2 από την Λάρισα, η οποία είχε 6 τελικές και οι 3 ήταν στο τέρμα – Ούτε μία απόκρουση δεν έκανε ο Εμαν, 12 επεμβάσεις είχε ο Κρίστινσον.

Ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου αναφέρει ότι «όταν δεν σκοράρεις στις ευκαιρίες που δημιουργείς, στο τέλος θα τιμωρηθείς». Αυτό ακριβώς συνέβη στο παιχνίδι του Αρη με την ΑΕΛ στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (2-3), για την 5η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Οι Κίτρινοι προηγήθηκαν με 2-0, χάρη στα γκολ των Φραν Βέλεθ και Μπρούνο Γκάμα στο 10’ και 12’ αντίστοιχα, αλλά οι Θεσσαλοί ισοφάρισαν σε 2-2 με τα τέρματα του Νούνιτς (20’, 33’).

Στο πρώτο μισό του δεύτερου ημιχρόνου ο Αρης πίεσε και δημιούργησε πάρα πολλές ευκαιρίες για να πάρει ξανά το προβάδισμα. Όμως, η μπάλα δεν έμπαινε στο πλεκτό, άλλοτε λόγω της αστοχία των παικτών του Τόλη Τερζή και άλλοτε λόγω του Κρίστινσον.

Ο χρόνος κυλούσε και στο 74’ ίσχυσε ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου. Οι Θεσσαλοί κέρδισαν κόρνερ, το εκτέλεσαν και ο Ουάρντα με κεφαλιά μέσα στην καρδιά της άμυνας του Αρη έκανε το 3-2 για την ΑΕΛ και οδήγησε την ομάδα του σε μία ιστορική νίκη!

Οι Βυσσινί κατάφεραν να πετύχουν τρία γκολ απέναντι στον Αρη, δημιουργώντας συνολικά 6 τελικές στο παιχνίδι, εκ των οποίων μόλις οι 3 ήταν προς την εστία! Και οι τρεις μάλιστα κατέληξαν στα δίχτυα του Εμαν, ο οποίος δεν έκανε ούτε μία απόκρουση.

Από την άλλη, ο Κρίστινσον έκανε 12 επεμβάσεις, με τους Κίτρινους να ολοκληρώνουν το ματς με 24 τελικές, εκ των οποίων οι 14 στην εστία! Ο Αρης έκανε τετραπλάσιες ευκαιρίες από την Λάρισα, είχε τριπλάσια κόρνερ (15-5) και παρόλα αυτά κατάφερε – διότι περί κατορθώματος πρόκειται – να χάσει. Σε ένα ακόμα παιχνίδι, πάντως, η ομάδα της Θεσσαλονίκης στάθηκε άτυχη, καθώς είχε 4 δοκάρια!

Τα παραπάνω στατιστικά εξηγούν το σοκ που έχουν υποστεί οι παίκτες, το τεχνικό τιμ και οι οπαδοί του Αρη, με τις δηλώσεις του Ιντέγε να είναι χαρακτηριστικές. «Είχαμε δοκάρια και άλλες καθαρές ευκαιρίες. Είναι τρελό που γυρίζουμε με μηδέν βαθμούς στο σπίτι μας. Είναι απίστευτο. Έτσι όμως είναι το ποδόσφαιρο. Σήμερα, έχουμε υποστεί σοκ με την ήττα που δεν μας άξιζε», τόνισε ο Νιγηριανός.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ