Δύσκολη αποστολή για τον Παναθηναϊκό στη Νέα Σμύρνη

Δύσκολη αποστολή για τον Παναθηναϊκό στη Νέα Σμύρνη

Το ντέρμπι των Δικεφάλων ξεχωρίζει στο σημερινό πρόγραμμα της Superleague, ωστόσο διεξάγονται άλλα τρία παιχνίδια σε Νέα Σμύρνη, Ηράκλειο και Ξάνθη.

Πέραν του ντέρμπι των Δικεφάλων στο ΟΑΚΑ, στο σημερινό πρόγραμμα της Superleague. Στις 17:15 ο Πανιώνιος υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στη Νέα Σμύρνη.

Οι πράσινοι θέλουν να δώσουν συνέχεια στις θετικές εμφανίσεις μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και να πάρουν το πρώτο τους τρίποντο στο φετινό πρωτάθλημα. Από την άλλη οι κυανέρυθροι με νίκη «βγαίνουν» από τις αρνητικέ βαθμολογίες και προσπερνούν τον Παναιτωλικό αφήνοντας τον τελευταίο.

Στο πρώτο χρονικά ματς της ημέρας στις 15:00 ο ΟΦΗ υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης στο «Γεντί Κουλέ», θέλοντας να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα μετά την ήττα από τον Βόλο. Ο Αστέρας από την μεριά του θα επιδιώξει να κατακτήσει δεύτερη συνεχόμενη νίκη, μετά από εκείνη ενάντια στον Ατρόμητο την προηγούμενη αγωνιστική.

Τέλος στην Ξάνθη στις 17:00, η τοπική ομάδα υποδέχεται τον Βόλο, θέλοντας να ξεχάσει την ήττα από την Λάρισα.  Ο Βόλος θέλει να δώσει συνέχεια στην πολύ καλή πορεία του ως τώρα στο πρωτάθλημα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ