ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Στο 2ο γκολ της ΑΕΚ υπάρχει φάουλ πάνω στον Ντόουγκλας»

ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Στο 2ο γκολ της ΑΕΚ υπάρχει φάουλ πάνω στον Ντόουγκλας»

Οι Ασπρόμαυροι στο match report του παιχνιδιού με την ΑΕΚ αναφέρουν ότι στο ξεκίνημα της φάσης του 2ου γκολ της ΑΕΚ υπάρχει φάουλ πάνω στον Ντόουγκλας Αουγκούστο.

Αιχμές για τη διαιτησία του Ελβετού, Στέφαν Κλόσνερ, αλλά και για τον Τάσο Σιδηρόπουλο που βρισκόταν στο VAR, άφησε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο match report του ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Οι Ασπρόμαυροι στην ανασκόπηση του παιχνιδιού (2-2), αναφέρουν ότι το δεύτερο γκολ της ΑΕΚ δεν θα έπρεπε να μετρήσει, καθώς στην αρχή της φάσης υπάρχει φάουλ πάνω στον Ντόουγκλας Αουγκούστο. «Η ΑΕΚ πίεσε για την ισοφάριση και τη βρήκε στο 79′ με τον Ντέλετιτς, σε μία φάση που ξεκινάει με φάουλ πάνω στον Ντόουγκλας Αουγκούστο», αναφέρουν χαρακτηριστικά οι πρωταθλητές Ελλάδας.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι μετά την επίτευξη του γκολ ο διαιτητής της αναμέτρησης είχε ενδοεπικοινωνία με τον Τάσο Σιδηρόπουλο, ο οποίος βρισκόταν στο VAR και αποφασίστηκε ότι δεν υπάρχει κανένα φάουλ πάνω στον Βραζιλιάνο, κατακυρώνοντας το τέρμα της ΑΕΚ.

Αναλυτικά όλα όσα σημείωσε ο ΠΑΟΚ στην επίσημη ιστοσελίδα του:

Ένας εξαιρετικός ΠΑΟΚ, παρά το γεγονός ότι επικράτησε κατά κράτος της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, αλλά υποχρεώθηκε σε ισοπαλία σε 2-2 για την 5η αγωνιστική της Super League 2019-20.

Ο Δικέφαλος προηγήθηκε δύο φορές στο σκορ, έχασε πέναλτι, μεγάλες ευκαιρίες και εν τέλει υποχρεώθηκε σε ισοπαλία, καθώς η Ένωση στις ελάχιστες ευκαιρίες που δημιούργησε σκόραρε δις και ουσιαστικά… έκλεψε τον βαθμό.

Ο Αμπέλ Φερέιρα επέλεξε τον Ζίβκοβιτς κάτω από τα δοκάρια, τον Ροντρίγκο στη θέση του Μάτος και τον Ελ Καντουρί στη θέση του Πέλκα , που πήρε θέση στα αριστερά για να παίξει ο Μπίσεσβαρ δίπλα στον προωθημένο Σφιντέρσκι , που ξεκίνησε αντί του Άκπομ.

Το πλάνο του Πορτογάλου προπονητή δούλεψε άψογα και για 30 λεπτά υπήρχε μόνο μία ομάδα στο γήπεδο. Ο ΠΑΟΚ έπαιξε εξαιρετικό ποδόσφαιρο, σκόραρε με τον Σφιντέρσκι μετά από ασίστ του Λημνιού , είδε τον Μπίσεσβαρ να στέλνει τη μπάλα στο δοκάρι από το σημείο του πέναλτι, μετά από χέρι του Μπακάκη, ενώ έχασε σπουδαίες ευκαιρίες με τους Μπίσεσβαρ , Σφιντέρσκι και Ντόουγκλας.

Μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους η ΑΕΚ ισορρόπησε, αλλά χωρίς να καταφέρει να απειλήσει και οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια με το 0-1.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και στο 54′ βρήκε γκολ από στημένη φάση του Λιβάγια και γκολ του Τσιγκρίνσκι.

Η απάντηση του ΠΑΟΚ ήταν άμεση και με τους Μπίσεσβαρ , Λημνιό και Σφιντέρσκι να συνεργάζονται άψογα στο 58′ πήραν και πάλι το προβάδισμα με γκολ του Πολωνού.

Η Ένωση σκόραρε στο 64′, αλλά το γκολ ακυρώθηκε για ορθά για οφσάιντ μετά από χρήση του VAR. Η ΑΕΚ πίεσε για την ισοφάριση και τη βρήκε στο 79′ με τον Ντέλετιτς, σε μία φάση που ξεκινάει με φάουλ πάνω στον Ντόουγκλας Αουγκούστο.

Στο τελευταίο 10λεπτο ο ΠΑΟΚ ανέβασε ρυθμό και έχασε τρεις πολύ μεγάλες ευκαιρίες, δύο με τον Άκπομ και μία με τον Κρέσπο , αλλά ο Μπάρκας εξουδετέρωσε ότι πήγε στην εστία για να κρατήσει όρθια την ομάδα του.

Μεγάλη στιγμή της αναμέτρησης, η είσοδος του Μαουρίσιο στον αγώνα στο 88′ στη θέση του Μπίσεσβαρ . Ο Βραζιλιάνος επέστρεψε στην αγωνιστική δράση μετά από έξι μήνες.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΕΚ (Νίκος Κωστένογλου): Μπάρκας, Βράνιες, Τσιγκρίνσκι, Μπακάκης, Παουλίνιο (46′ Γιακουμάκης), Κρίστιτσιτς, Γαλανόπουλος, Λόπες, Μάνταλος (85′ Κλωναρίδης), Αλμπάνης (46′ Ντέλετιτς), Λιβάια.

ΠΑΟΚ ( Αμπέλ Φερέιρα ): Ζίβκοβιτς , Ροντρίγκο , Βαρέλα , Κρέσπο , Γιαννούλης , Αουγκούστο , Μίσιτς , Λημνιός (77′ Ζαμπά ), Ελ Καντουρί , Μπίσεσβαρ (88′ Μαουρίσιο ), Σφιντέρσκι (64′ Άκπομ).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ