Μπακάκης: «Στόχος το πρωτάθλημα, το VAR χαλάει τον ρυθμό»

Μπακάκης: «Στόχος το πρωτάθλημα, το VAR χαλάει τον ρυθμό»

Ο Μιχάλης Μπακάκης μίλησε για το άσχημο ξεκίνημα της ΑΕΚ στο παιχνίδι, κάνοντας και το προσωπικό του σχόλιο για το VAR.

Η ΑΕΚ αναδείχτηκε ισόπαλη 2-2 με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ, παρά το γεγονός ότι βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ. Ο Μιχάλης Μπακάκης τόνισε στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι ότι η ομάδα θέλει το πρωτάθλημα για τον κόσμο της, επικρίνοντας μεταξύ άλλων το VAR για το γεγονός ότι χαλάει το ρυθμό.

Αναλυτικά όσα τόνισε ο Μιχάλης Μπακάκης:

«Θέλαμε να πάρουμε τη νίκη, έτσι όπως ήρθε το σκορ είναι λίγο ανάμεικτα τα συναισθήματα, γιατί ισοφαρίσαμε δυο φορές. Πληρώσαμε το κακό 20λεπτο, που δεχθήκαμε ένα γκολ και έχασε και το πέναλτι ο ΠΑΟΚ. Στη συνέχεια φάγαμε ένα γκολ σε πολύ κακό σημείο, λίγο αφού ισοφαρίσαμε και το γήπεδο έβραζε και ήταν σίγουρο πως θα κάναμε και το 2-1. Τα ντέρμπι είναι ντέρμπι και σίγουρα θα έρθουν και τέτοια αποτελέσματα.

Στην αρχή ξεκινήσαμε άσχημα, δεν ήμασταν καλοί, αλλάξαμε τη διάταξη, είχαμε την κατοχή στο δεύτερο ημίχρονο και χάσαμε ευκαιρίες. Η ομάδα δείχνει μέταλλο, πιστεύω πως θα γινόμαστε καλύτεροι με τον καιρό.

Σίγουρα κι εμείς δεν έχουμε το καλύτερο συναίσθημα, θέλαμε τη νίκη και για τον κόσμο που ήρθε δίπλα μας και τον ευχαριστούμε. Η ομάδα προσπαθεί και αυτό θα κάνουμε ως το τέλος της σεζόν με στόχο το πρωτάθλημα στο τέλος.

Το VAR είναι καλό από τη μια, γιατί ελέγχει τις φάσεις, αλλά χαλάει τον ρυθμό. Δεν είναι καλό για το ποδόσφαιρο το να περιμένουμε δυο και τρία λεπτά για να δούμε τι θα γίνει σε μια φάση. Το ποδόσφαιρο είναι διασκέδαση, σίγουρα χαλάει ο ρυθμός με το VAR, αν και για κάποιον λόγο τοποθετήθηκε.

Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι 100% ως το τέλος, είναι ο μόνος τρόπος για να πετύχουμε τους στόχους μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ