Γ. Σαββίδης: «Μπηχτές» σε Άρη με ντίμπι ντάι, Ουάρντα και… μπλουζάκι! (vid)

Γ. Σαββίδης: «Μπηχτές» σε Άρη με ντίμπι ντάι, Ουάρντα και… μπλουζάκι! (vid)

Ο γιος του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και μέλος του «ασπρόμαυρου» Δ.Σ, ανέβασε στο Instagram βίντεο με το τραγούδι - σήμα κατατεθέν του Ουάρντα και ζήτησε να γίνει… μπλουζάκι ο «δήμιος» του Αρη!

Ο Ουάρντα ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στην ιστορική νίκη της ΑΕΛ στο Κλεάνθης Βικελίδης, με τον Αιγύπτιο να βγάζει την ασίστ στο δεύτερο γκολ και να πετυχαίνει το τρίτο τέρμα των Θεσσαλών στο 3-2 επί του Αρη. Ο διεθνής μεσοεπιθετικός, ο οποίος είναι δανεικός από τον ΠΑΟΚ στην Λάρισα, έκανε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια της καριέρας του και πλήγωσε τον αιώνιο αντίπαλο του Δικεφάλου.

Ο γιος του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και μέλος του «ασπρόμαυρου» Δ.Σ, Γιώργος Σαββίδης, με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, αποθέωσε με τον δικό του μοναδικό τρόπο τον Αμρ Ουάρντα. Συγκεκριμένα, τράβηξε βίντεο την ώρα που βρισκόταν στο αυτοκίνητο και άκουγε το τραγούδι- σήμα κατατεθέν πλέον του Ουάρντα: «Βρε μελαχρινάκι».

Μάλιστα, στην ανάρτησή του τάγκαρε το προφίλ του Αιγύπτιου μεσοεπιθετικού και ζήτησε να γίνει… μπλουζάκι! Με αυτόν τον τρόπο ο Γιώργος Σαββίδης απάντησε στο μπλουζάκι με τον πανηγυρισμό του Μπράουν Ιντέγε, που είχε βγάλει η ΠΑΕ Αρης μετά το παιχνίδι των δύο ομάδων στην Τούμπα.

Δείτε το βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ