Δούκας για ΑΕΚ: «Ανοίξτε τις κάμερες»

Δούκας για ΑΕΚ: «Ανοίξτε τις κάμερες»

Ο Λευτέρης Δούκας έδωσε την δική του απάντηση στην ΑΕΚ και την ανακοίνωσε που εξέδωσε νωρίτερα.

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Λευτέρης Δούκας, απάντησε στην ΑΕΚ και την ανακοίνωση που εξέδωσε νωρίτερα, στην οποία έκανε λόγο για γκεμπελίστικη προπαγάνδα, ενώ σε αυτή υπάρχει σαφής αναφορά και στα γεγονότα του αγώνα της Τούμπας, με την είσοδο του οπλοφορούντος Ιβάν Σαββίδη στο γήπεδο.

Αναλυτικά το μήνυμα του Λευτέρη Δούκα:

Παρακολουθώντας τους έξαλλους πανηγυρισμούς των γηπεδούχων χθες στο ΟΑΚΑ, υπέθεσα πως η ισοπαλία -έστω και με τη βοήθεια της διαιτησίας όπως συνηθίζουν ειδικά στα μεταξύ μας παιγνίδια-, θα τους καθιστούσε πιο σοβαρούς και μετριοπαθείς..

Η εκδοχή που έδωσαν για την έκθεση του διαιτητή κ. Κλόσνερ, αποδεικνύει πως υπάρχουν φορές που η κατάσταση ευθυμίας, οδηγεί σε παραισθήσεις.

Προάγγελος ήταν οι διαρροές τους από το μεσημέρι σε φιλικά ΜΜΕ, που παρουσίαζαν το γιουρούσι στα αποδυτήρια και τα γαλλικά, ως έκφραση παραπόνων.

Η έκθεση του Ελβετού διαιτητή, αναφέρεται ξεκάθαρα σε επίθεση και εισβολή στα αποδυτήρια, στιγματίζοντας παράλληλα την έλλειψη προστασίας από τους αστυνομικούς, που έπαιζαν το ρόλο συνοδού των εισβολέων.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, ο 4ος χρειάστηκε περίπου ένα λεπτό για να απομακρύνει τους εισβολείς οι οποίοι στεκόντουσαν από πάνω του.

Οι περιγραφές που ο καθένας μπορεί να εικονογραφήσει, βαφτίστηκαν από την ΠΑΕ των εισβολέων ως κόσμια διαμαρτυρία!!!

Κι όλα αυτά χωρίς αιτία, αφορμή ή κάποια συγκεκριμένη φάση στην οποία θεώρησαν πως αδικήθηκαν και μοναδικό «αίτημα» το αόριστο «δώσε κάνα φάουλ».

Κρίνοντας από παλιότερες απειλές του ίδιου πρωταγωνιστή για πνίξιμο με κασκόλ, καταλήγουμε πως κάθε συμπεριφορά που δεν απειλεί με αποχώρηση από τα εγκόσμια, ερμηνεύεται ως κόσμια.

ΥΓ. Προ διετίας ο ΠΑΟΚ είχε δώσει στη δημοσιότητα video από τα αποδυτήρια της Τούμπας, θα ήταν πολύ απλό να κάνουν το ίδιο, ώστε να τεκμηριωθεί το κόσμιο των αντιδράσεών τους.

ΥΓ.1. Να μας εξηγήσουν επίσης για ποιο λόγο μετά το τέλος του αγώνα ζήτησαν συγνώμη, αφού η διαμαρτυρία τους ήταν κόσμια…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ